Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Miele


Miele koffiemachine kopen? Bij Koffiediscounter.nl vind je inbouw en losstaande Miele apparaten. Hier vind je gegarandeerd het juiste apparaat!

  • Op voorraad, snel in huis
    Demo Miele CM6350
    € 1299,00
    € 795,00

Koffiemachines van Miele

Miele producten zijn altijd van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, duurzaam en makkelijk in gebruik. Miele biedt haar consumenten de zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Wanneer Miele haar producten vernieuwd, betekent dat ook dat zij ze verbetert. Op deze pagina vind je de geweldige koffiemachines van Miele.

Miele espressomachine

Miele heeft unieke espressomachines in haar assortiment. Deze koffieautomaten hebben een chique en moderne uitstraling. Dankzij hun fantastische design verdienen zij zeker een prominente plek op je aanrecht! De apparaten worden gemaakt van duurzaam metaal, roestvrijstaal en hoogwaardig kunststof. Zij hebben hierdoor een lange levensduur. Maar het allerbelangrijkste: een Miele espressoapparaat laat je elke keer weer opnieuw genieten van een lekkere espresso, gewone koffie, cappuccino of een latte macchiato. Bovendien zijn de machines zeer eenvoudig te gebruiken. Met slechts een druk op de knop kun je al een heerlijke kop koffie zetten. De Miele CM6100 Barista CM6 heeft zelfs een functie voor twee. Dankzij deze functie kun je twee kopjes koffie tegelijk zetten. Daarnaast is deze espressomachine gemakkelijk schoon te maken dankzij het uitneembare filtersysteem en een Comfortclean reinigingsprogramma.

Natuurlijk staat de koffiemachine al op een bepaalde hoogte, maar voor kinderen is deze hoogte misschien toch haalbaar. Daarom beschikt de Miele Barista CM6 over een kinderbeveiliging. Een ander voordeel van dit spectaculaire koffiezetapparaat is de ECO-stand. Schakel deze stand in en je bespaart energie. Miele denkt aan het milieu en aan jouw portemonnee!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top