Jouw ervaring telt voor ons
9

WMF espresso- en koffiemachines


officiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële WMF dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

WMF ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige producten zoals espressomachines en koffiezetapparaten. Wij hebben WMF koffie apparaten en volautomatische espressomachines in de aanbieding. Bekijk hieronder onze scherpe prijzen.

  • Op voorraad, snel in huis
    Demo WMF Coup AromaOne
    Opruimkelder
    € 60,00

Geschiedenis

WMF houdt zich al meer dan 120 jaar bezig met de kunst van het koffiezetten en het is daarom ook niet voor niks dat ze uitstekende espressomachines hebben ontwikkeld. WMF brengt zowel professionele koffie automaten als espressomachines voor thuis op de markt. Daarnaast heeft WMF ook allerlei bijbehorende trendy accessoires in het assortiment. Kortom: Bij WMF vind je alles voor het perfecte kopje koffie!

WMF volautomatische espressomachines

De professionele espressomachines van WMF hebben een prachtig design en bieden een ruime keuze aan koffievariaties. Of je nu gaat voor een espresso, latte macchiato, cappuccino of gewone koffie, met slechts een druk op de knop zet je WMF waar jij op dat moment zin in hebt.

Koffiezetapparaten

Naast volautomatische espressomachines heeft WMF ook koffiezetapparaten in het assortiment voor wie liever filterkoffie zet. In de bijgeleverde thermoskan kun je je koffie lang warm en vers houden. Ideaal als je bijvoorbeeld meerdere mensen op bezoek hebt die allemaal koffie drinken.

Accessoires

Om de beleving compleet te maken vind je in het assortiment van WMF ook diverse accessoires zoals een melkkan en een melkkoeler. Ook losse WMF onderdelen kun je eenvoudig nabestellen. Wat denk je bijvoorbeeld van een WMF melklans?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top