Jouw ervaring telt voor ons
9

Nescafé


officiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Nescafé dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Ieder gedag genieten van een nieuwe smaak koffie? Dat kan met Nescafé. In ons ruime assortiment van Nescafé vind je de vele verschillende smaken koffie. Wij hebben veel voorraad en kunnen daarom de koffie cups snel leveren. Bovendien vind je hier de koffie cups tegen scherpe prijzen.


Nescafé

In de jaren ’30 kwam Nescafé tot leven. Zij kwam de markt op met oplosbare koffie in poedervorm. Toen was de koffie al met en zonder cafeïne verkrijgbaar. Het bedrijf werd al snel over de hele wereld bekend. Het werd een razend populaire merk. Diverse groepen mensen dronken koffie van Nescafé. Van soldaten in het leger tot groepen tieners. In 1960 introduceerde Nescafé haar aroma’s. Door de jaren heen ontwikkelde Nescafé steeds weer nieuwe processen die de kwaliteit van de koffie verbeterden. Zij kwam met nieuwe melanges en haar koffie werd geschikt voor koffiepadapparaten. Tot op de dag van vandaag blijft Nescafé innoveren en komt zij steeds weer met nieuwe producten.

In dit assortiment vind je de vele verschillende koffiemelanges van Nescafé Dolce Gusto. Met Nescafé geniet je elke dag weer van een heerlijke smaak naar keuze. Met de koffie cups van Nescafé Dolce Gusto kun je onder andere genieten van zelfgemaakte latte macchiato’s, lungo’s, espresso’s en cappuccino’s. Er zijn ook capsules waar je koude dranken mee kunt maken, zoals ijsthee.

Nescafé latte macchiato

Maak zelf een lekkere latte macchiato met de Latte Macchiato koffie cups van Nescafé. Deze cups zijn alleen geschikt voor een Dolce Gusto koffiemachine. Stop de cups in de koffiemachine en geniet van een heerlijk espresso kopje met gestoomde, licht gezoete, melk. Met de Dolce Gusto latte macchiato cups beleef je een fantastische koffie ervaring.

Nescafé chocolademelk

Ben jij een echte warme chocolademelk liefhebber? Probeer dan eens de Dolce Gusto Nesquik capsules van Nescafé. Stop de capsule in je Dolce Gusto koffie apparaat en zet in een handomdraai een heerlijke kop chocolademelk.

Nescafé Nestea

Met Nescafé zet je niet alleen gemakkelijk lekkere warme dranken. Er zijn ook capsules voor koude dranken. Bijvoorbeeld voor de echte ijsthee liefhebber. Met de Dolce Gusto Nestea perzik geniet je van ijsthee met een heerlijke verfrissende smaak. Is de ijsthee je nog niet koud genoeg? Dan kun je er nog een ijsblokje bij doen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top