Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Nivona


‘Het maken van koffie is verleden tijd. Vanaf heden is er Nivona’. Luidt de slogan van Nivona. En niets is minder waar. De koffiemachines van Nivona zijn uniek en zetten gemakkelijk en snel de lekkerste koffie. Bij ons vind je het geweldige assortiment van Nivona.


Nivona

Het Duitse merk Nivona zet jaar in jaar uit nieuwe en alternatieve koffiemachines op de markt. Deze koffiemachines zijn innovatief en zitten boordevol kwaliteit. Nivona hanteert het tegenovergestelde beleid als dat van de gelijkwaardige concurrenten. Het merk is namelijk alleen in de exclusieve vakhandel verkrijgbaar. De Nivona producten zijn alleen verkrijgbaar bij de door het merk goedkeurde dealers. Het doel van het bedrijf is om waarde toe te voegen aan de markt met een eerlijke prijs en prestatie verhouding. En zo verovert het ook de harten van de consumenten. De koffie apparaten zijn vriendelijk in gebruik en zetten keer op keer een heerlijke kop koffie.

Bekijk hier snel het geweldige assortiment van Nivona.

Nivona espressomachines

In het assortiment van Nivona vind je de volautomatische espressomachines. Het unieke aan een Nivona espresso apparaat is dat hij voorzien is van Duo-Spumatore. Hierdoor is het mogelijk om twee koppen koffie tegelijk te zetten. En deze kopjes hebben een optimale smaak dankzij de persoonlijk geprogrammeerde koffierecepten. De koppenverwarmer zorgt ervoor dat de espresso op de juiste temperatuur blijft.

Een voorbeeld van een Nivona espressomachine die over al deze kwaliteiten beschikt is de: Nivona CafeRomatica 885. Een apparaat dat zeer gebruiksvriendelijk is dankzij het digitale duo grafische tekstdisplay. Daarnaast is hij ook gemakkelijk te onderhouden door de onderhoudsprogramma’s en de afneembare zetgroep. Die kun je zo heel eenvoudig afspoelen om schimmelvorming te voorkomen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top