DeLonghi koffie apparaten


Espressomachines, Nespresso apparaten en waterkokers. Je vindt ze allemaal in het ruime assortiment van Delonghi.


Delonghi

Delonghi is een beroemd Italiaans familiebedrijf opgericht in 1902. Echt tot stand kwam het bedrijf echter pas in 1950. Het was toen een belangrijke producent van draagbare kachels en airco’s. Inmiddels heeft het bedrijf zich veel verder ontwikkeld. Delonghi heeft nu huishoudelijke apparaten in bijna elke categorie. Voor bijna ieder huishoudelijk klusje is er wel een Delonghi product. Het merk staat vooral bekend om haar espressomachines. Maar ook haar airco’s zijn nog steeds populair. De fantastische producten van Delonghi vind je in ons assortiment!

De enige echte DeLonghi espressomachine

Met een Delonghi espresso-apparaat maak je met gemak de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato. Ze hebben ontzettend veel smaak dankzij de hogedrukpomp. Hierdoor komen alle aroma’s vrij en zo ontstaat er een heerlijk romige crémelaag. De espresso apparaten zijn makkelijk in gebruik en erg snel. Bovendien hebben de apparaten ontzettend mooie designs. Bijvoorbeeld de De’Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365. Dit is een espressomachine met een smal model waardoor hij weinig ruimte inneemt. Wat dit espresso apparaat zo bijzonder maakt, is de geheugenfunctie. Zo hoef je de machine niet steeds opnieuw in te stellen. Maak zo heel snel jouw favoriete espresso klaar.

Delonghi Nespresso apparaat

De Nespresso apparaten zijn perfect voor de echte koffieliefhebbers. Maak met één druk op de knop een heerlijk kopje koffie met een vleugje verse melk. Zo kun je zelf heel gemakkelijk een lekkere espresso, cappuccino en lungo maken. Een Delonghi Nespresso machine is een zeer innovatief apparaat en beschikt over diverse handige functies. Daarnaast zijn ze er in diverse modellen en beschikken ze allemaal over een zeer stijlvolle uitstraling. De Nespresso DeLonghi EN660R heeft een prachtig design. Daarnaast kun je dankzij het automatische cappuccinosysteem zelf de gewenste hoeveelheid koffie en melk instellen. Bepaal zo zelf wat jouw favoriete kopje koffie wordt!

Delonghi waterkoker

Als je een echt plaatje in de keuken wilt hebben, ga je voor een DeLonghi waterkoker. De waterkokers hebben unieke designs en zitten vol kwaliteit. Ze zijn afneembaar, ze hebben een driedelig veiligheidssysteem en antislipvoetjes. De Delonghi KBOV2001AZ is een perfect voorbeeld van een geweldige DeLonghi waterkoker.

Naast geweldige keukenapparaten heeft Delonghi ook handige onderhoudsaccessoires, zoals ontkalkingsmiddelen en schoonmaakmiddel.
close nieuwsbrief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top