Krups


Krups en Nespresso apparaten koop je bij Koffiediscounter.nl. Kleine, compacte espressomachines met een leuke vormgeving. Je vindt ze bij ons tegen de meest voordelige prijzen en ze worden snel thuis geleverd.


Krups espressomachine

Varieer eindeloos met koffie dankzij de Krups espressomachine. Zo maak je heel gemakkelijk zelf een lekkere lungo, espresso of ristretto. Bovendien zijn de apparaten onwijs snel en eenvoudig te bedienen. De Krups EA8422 is een volautomatische espressomachine met een instelbare maalgraad. Zo kun je je espresso helemaal maken zoals jij hem lekker vindt. Bovendien heeft dit apparaat energielabel A en is dus ook energiezuinig!

Krups Nespresso machine

De Nespresso apparaten van Krups zijn compact, bieden goede kwaliteit en hebben een mooi design. Daarnaast geniet je dankzij de machines van de lekkerste kopjes koffie. Je kunt zelf de hoeveelheid koffie instellen. Bovendien kun je kiezen uit de 21 exclusieve koffiemelanges van Nespresso.

De Nespresso Krups Pixie Titanium is een voorbeeld van een luxe Nespresso machine. Deze machine zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Krups Dolce Gusto

Een Krups Dolce Gusto is een automatisch systeem dat de koffie maakt zoals jij het wilt. Je kunt zelf de gewenste dosering bepalen. Je hoeft alleen maar een capsule in de machine te plaatsen en je kiest voor een warme of koude bereiding. Er zijn maar liefst twintig warme en koude koffievariaties verkrijgbaar. De Krups KP230T Dolce Gusto Melody 3 automatic zorgt voor de beste smaakbeleving. Een echt genotsmomentje beleef je met een kopje koffie van deze Dolce Gusto.
close nieuwsbrief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top