Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 juni 2014

Gordon opent koffietent Blushing

Blaricum is weer een koffietent rijker. En niet zomaar één. Niemand minder dan Gordon heeft gisteren zijn eerste koffietent geopend. Gordon droomt al jaren van een eigen koffietent en is een echte horecaman. De komende drie weken staat hij drie weken iedere dag zelf in het koffie bedrijf. Wil je een meet&greet, of gewoon een lekkere kop koffie dan moet je zeker even langs gaan!

Nieuwe koffietent!

Blushing is een eigentijdse koffiezaak. Monique des Bouvrie verzorgde het interieur, dat is geïnspireerd op New York. Dit zie je terug aan de witgeschilderde koperen platen waarmee de bar en het plafond zijn bekleed.

Healthy concept

De koffie moet goed zijn want er is een barista die de koffie maakt, maar mensen kunnen ook smoothies bestellen. Qua eten kan je gaan voor een gezond broodje, sushi of een overheerlijke taart. Blushing is niet zomaar een koffiezaak, het is een healthy concept.

Werken en gezelligheid

Een fijne plek om af te spreken en bij te kletsen met vriendinnen, maar ook om te werken. Want je kan bij Blushing je telefoon opladen en je hebt gratis wifi.

Leuk detail, de kaart is fantastisch. Zo krijg je een beauty-shake als je naar een Helwegen vraagt en het spiegelei heet Ei Narcissus. Zin in suhsi? Bestel dan de Nr 39 met of zonder rijst.

De eerste reacties zijn al positief en de koffie schijnt lekker te zijn. Gaan jullie snel een bakkie doen bij Gordon?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top