Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 13 september 2012

Koffie voor bedrijven: nu ook bij Koffiediscounter.nl

Koffie op werk is misschien wel noodzaak nummer één. Maar of de koffie bij bedrijven ook lekker is, is nog maar de vraag. Hoe belangrijk is goede koffie op werk? Koffiediscounter.nl vindt dit heel belangrijk en biedt daarom haar diensten nu ook aan voor bedrijven!

Goede koffie

Nederlanders drinken gemiddeld drie kopjes koffie per dag. Aangezien steeds meer Nederlanders verwend zijn met goede, verse koffie wordt dit op werk ook een vereiste. Steeds meer werknemers hechten een grote waarde aan lekkere koffie op werk. Je wilt je werknemers toch tevreden houden? En wat dat dacht je van klanten? Dan kan je al helemaal niet aankomen met een bakkie koffie van slechte kwaliteit!

Koffiemoment

Werknemers gebruiken het koffiemomentje bij het koffiezet apparaat om even bij te praten met collega’s. Uit onderzoek is gebleken dat bij bedrijven die goede koffie hebben, de werknemers productiever zijn. Een goede kop koffie geeft extra energie, concentratie en een positief gevoel, wat wil je nog meer?

Koffiediscounter.nl

Bent u op zoek naar een espressomachine voor jouw bedrijf of ben je op zoek naar een koffiebonen leverancier? Dan ben je bij Koffiedicounter.nl aan het juiste adres. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de zakelijke pagina van Koffiediscounter.nl!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top