Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 juni 2014

Krijg nu tot € 70,- retour op je LavAzza A Modo Mio espressomachine!

Lavazza A Modo Mio komt nu met een leuke retouractie! Je krijgt tot maar liefst € 70,- retour bij aankoop van een nieuwe espressomachine. Deze actie loopt nog t/m 31 augustus 2014! Lees snel verder om te kijken welke modellen er mee doen aan deze actie!

Espria

Maak kennis met de nieuwe Lavazza A Modo Mio Éspria. Deze kleine en simpele espressomachine zet de grootste espresso! Je bepaalt zelf de gewenste hoeveelheid van je kopje espresso en ziet in één oogopslag of je de capsule opvangbak moet legen. Je kan verschillende soorten en maten van kopjes gebruiken dankzij het verstelbare RVS rooster. Compact, simpel, altijd klaar voor gebruik, betrouwbaar, elegant én eco-vriendelijk; dat is de Éspria!

Bij de aankoop van een Éspria krijg je nu € 30,- retour + meer dan 100 capsules gratis!

Favola Plus

De Favola espressomachine is verbeterd – maak nu kennis met de Favola Plus. Verfijnd en met nog meer slimme details. Het is een perfect huwelijk tussen twee naties. Namelijk Zweden en Italië. Beide hebben ze grote tradities die in dit apparaat dan ook gecombineerd worden. Denk aan de Zweedse elegantie, het mooi afgewerkte design met daar aan toegevoegd de Italiaanse passie voor smaken en aroma's! Hiermee krijg jij de perfecte espresso, maar ook een heerlijke caffé lungo. Alles met slechts één druk op de knop!

Op de Favola Plus krijg je € 70,- retour.

Favola Cappuccino

De Favola Cappuccino laat je genieten van de échte Italiaanse espresso! Maar dat is nog niet alles, want wat dacht je van een cappuccino, latte macchiato of ijskoffie? Met één druk op de knop kan je deze variëteiten klaarmaken met deze machine. Daarnaast kan je ook zelf kiezen of je zin hebt in een espresso of juist een espresso lungo. Dit komt doordat de LM5400MR een automatische en programmeerbare koffiefunctie heeft om dit in te stellen.

Ook op de Lavazza A Modo Mio Favola Cappuccino krijg je € 70,- retour!

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2014 en de volledige inzendingen dienen voor 14 september 2014 opgestuurd te zijn. Het registratieformulier is te vinden op de website van Lavazza A Modo Mio. Bewaar je originele aankoop goed, want deze moet je meesturen! Het registratieformulier mag je opsturen naar:

Lavazza A Modo Mio
Antwoordnummer 20000
2740 VG Boskoop
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top