Jouw ervaring telt voor ons
9
Geplaatst op 01 december 2016

Live Siemens EQ.3 webinar via Facebook Live

Op woensdag 7 december om 20:00 gaat het weer gebeuren! Na het succesvolle eerste webinar van LG OLED gaan we nu live met Koffiediscounter! Tom Coronel legt jou alle ins en outs uit over de Siemens EQ.3 samen met een Siemens expert en een barista.

Hoe werkt zo’n webinar?

Een webinar is een online seminar waarbij je thuis een lezing, college of workshop kunt volgen. Deze Facebook Live stream van Koffiediscounter gaat volledig over de nieuwe Siemens EQ.3, met een unieke manier om de aller-heerlijkste cappuccino te maken. Natuurlijk maak je net ze gemakkelijk een sterke espresso of een latte.

Je stelt ze live tijdens de ‘uitzending’ en zo kunnen jouw prangende vragen direct beantwoord worden! Maar natuurlijk kun je nu ook al jouw prangende vragen beantwoorden via onderstaande knop:

  STEL JE VRAAG

Bekijk de uitleg van Tom Coronel!

Meer informatie

Ons tweede webinar gebeurt weer live via Facebook. De mogelijkheid om live te gaan via Facebook bestaat al enige tijd en op deze manier bereiken wij heel Nederland en hoeven jullie niet naar de Koffiediscounter winkel te komen!

Het enige wat jij hoeft te doen is naar onze Facebook pagina te gaan en je valt direct in de webinar. We beginnen om 20:00 uur, maar het voordeel van de online wereld is dat je natuurlijk ook later kunt aanschuiven. De livestream duurt ongeveer 20 – 30 minuten dus wees niet te laat!

Wanneer: woensdag 7 december
Hoe laat: vanaf 20:00 uur
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top