Jouw ervaring telt voor ons
9
Geplaatst op 13 oktober 2014

Maak kennis met de twee nieuwe limited edition machines van Nespresso

Nespresso komt met twee nieuwe melkmachines op de markt, namelijk de Lattissima+ Pearl White en de Lattissima+ Chocolate Mocha. Met deze exclusieve melkmachines geniet je met slechts één druk op de knop van heerlijke koffierecepten. Het bereiden van koffie is nog nooit zo eenvoudig én plezierig geweest!

Lattissima+ limited editions

De limited edition machines van de Latttissima+ komen in twee nieuwe trendy kleuren: Pearl White en Chocolate Mocha. Deze exclusieve melkmachine heeft een pompdruksysteem van 19 bar en een thermoblok voor koffiebereiding. Dankzij de geavanceerde steamer-technologie geniet je van heerlijk melkschuim. De machine schakelt zichzelf automatisch uit, beschikt over een geavanceerde technologie en heeft een efficiënt design. Hierdoor komt deze machine in elke keuken tot haar recht.

Met de nieuwe limited edition machines van de Lattissima+ zet je met één druk op de knop een heerlijke espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato. Je kunt zelf de textuur van het melkschuim aanpassen voor een unieke smaakbeleving. Daarnaast kun je het melkreservoir afnemen en in de koelkast bewaren.

Exclusieve melkrecepten van Nespresso

Om het meeste uit je Nespresso machine te halen vind je hieronder een aantal exclusieve melkrecepten. Een ervaring als nooit te voren: proef de combinatie van een espresso met melk!

Vanille-ijskoffie met karamelmelkschuim

Proef de sensatie van vanille die in je mond smelt, omringd door de heerlijke zachtheid van karamel en een Volutto Grand Cru.

Vanille ijskoffie

Wat heb je nodig?
- 2 capsules van de Volluto Grand Cru (Intensiteit: 4)
- 1 schep vanille-ijs
- 2 theelepels karamelsiroop
- 1 theelepel chocoladesnippers

Wat moet je doen?
1. Schenk de karamelsiroop in de melk die je vervolgens verwarmd. Bereid het melkschuim met de Aeroccino melkopschuimer of met het stoompijpje van je Nespresso machine. Wanneer je klaar bent zet het dan even aan de kant.
2. Maak twee espresso Grand Crus in een groot glas en schenk deze over in een groot koud kopje.
3. Doe er een grote schep vanille-ijs bij en bedek deze met het melkschuim.
4. Om het helemaal af te maken versier je de koffie met chocoladesnippers.

Latte Macchiato met chocoladepasta en kokos

De lekkerste latte macchiato onder de latte macchiato’s.

Latte macchiato met chocoladepasta

Wat heb je nodig?
- 1 capsule van de Arpeggio Grand Cru (Intensiteit: 9)
- 200 ml melk
- 10 ml kokosnootsiroop
- 2 espressolepels chocoladepasta
- 1 g kokosnootschaafsel

Wat moet je doen?
1. Pak een glas en doe er 2 espressolepels chocoladepasta in.
2. Verwarm de melk en voeg kokossiroop toe.
3. Maak melkschuim met de Aeroccino melkopschuimer of met het stoompijpje van je Nespresso machine.
4. Schenk de melk over de chocoladepasta en voeg daarna het melkschuim toe.
5. Bereid een Arpeggio Grand Cru en giet deze daarna voorzichtig in het glas.
6. Serveertip: versier het glas! Doe wat chocoladepasta op de rand van het glas en bestrooi dit vervolgens met kokosnootschaafsel.

Amandel Cappuccino

De cappuccino smelt in je mond als een amandelkoekje met een vloeibare zachte binnenkant.

Amandel Cappuccino

Wat heb je nodig?
- 2 capsules van de Livanto Grand Cru (Intensiteit: 6)
- 2 theelepels orgeade of amandel- en gerstwater
- 130 ml melk
- ¼ theelepel bitter amandelextract
- Cacaopoeder
- Amaretto koekje

Wat moet je doen?
1. Pak een cappuccinokopje en doe er 2 theelepels orgeade of amandel- en gerstwater in.
2. Bereid 2 capsules van de Livanto Grand Cru.
3. Voeg amandelextract toe aan de melk en bereid melkschuim met de Aeroccino melkopschuimer of met het stoompijpje van je Nespresso machine.
4. Doe het gearomatiseerde melkschuim in beide kopjes
5. Bestrooi het melkschuim met een beetje cacaopoeder
6. Gebruik een Amaretto koekje als garnering.
Crème Brûlée Latte Macchiato
Geïnspireerd door de crème brûlée met heerlijk zacht melkschuim.

Creme Brulee

Wat heb je nodig?
- 1 capsule van de Volutto Grand Cru (Intensiteit: 4)
- 10 ml crème brûlée siroop
- 150 ml koude melk
- 1 espressolepel bruine suiker

Wat moet je doen?
1. Schenk de crème brûlée siroop in de melk.
2. Verwarm de melk en bereid melkschuim met de Aerocinno melkopschuimer of met het stoompijpje van je Nespresso machine.
3. Maak een Volutto Grand Cru klaar en giet deze langzaam in het glas om een drie-lagen-effect te krijgen. (Warme melk, koffie en bovenop melkschuim)
4. Bestrooi, om het geheel af te maken, het melkschuim met bruine suiker.
IJscappuccino
Een geweldige klassieker die je smaakpapillen verrast.

Ijscappuccino

Wat heb je nodig?
- 3 capsules van de Ristretto, Roma, Arpeggio of Decaffeinato Intenso Grand Cru (Intensiteit: 10, 8, 9, 7)
- Suiker
- 250 ml ijskoude volle melk
- Naar keuze: 3 vleugjes gemalen kaneel, 1 vleugje gemalen nootmuskaat of 1 vleugje cacao

Wat moet je doen?
1. Bereid de koffie en voeg suiker toe naar smaak
2. Voeg koffie toe aan een kan met 200 ml koude melk
3. Plaats deze voor 10 minuten in de koelkast
4. Pak de resterende 50 ml melk en maak hier melkschuim van met de Aerocinno melkopschuimer of met het stoompijpje van je Nespresso machine
5. Schenk de gekoelde koffie in de glazen
6. Voeg 3 tot 4 eetlepels melkschuim toe aan elk glas
7. Bestrooi het melkschuim met kaneel, nootmuskaat of cacao

Meer recepten vind je hier.
Maak kennis met de nieuwe Nespresso machines!
Ervaar hoe het is om een echte barista te zijn met deze elegante, nieuwe en innovatieve Nespresso machines.

Lees hier meer over de Lattissima+ Pearl White en de Lattissima+ Chocolate Mocha. Benieuwd naar onze andere Nespresso machines? Hier vind je ons complete aanbod!

Wil je langs komen in onze showroom en uitleg krijgen over deze nieuwe machines? Dat kan! We zijn altijd zeven dagen in de week open, maar zaterdag 18 oktober hebben we een speciale Nespresso demonstratie!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top