Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 09 juli 2013

Recept: Espresso-ijs met whisky

Espresso-ijs met whisky is heerlijk tijdens de warme zomeravonden! Deze combinatie is verfrissend, lekker en ook nog eens ontzettend makkelijk te maken!

Wat heb je nodig?

  • 250ml slagroom
  • 400 gram gecondenseerde melk
  • 2 theelepels gemalen espresso
  • Een scheutje whisky
  • Verse, hete espresso

Bereiding

Meng alle ingrediënten behalve de hete espresso in een mengkom en klop het geheel met een mixer tot een dikke crème. Zet de kom vervolgens minimaal 3 uur in de vriezer. Bedenk dus van te voren goed wanneer je het wilt serveren!

Serveren

Om het recept af te maken zet je eerst verse espresso. Dan haal je de kom uit de vriezer en verdeel je het ijs over bakjes. Giet de verse espresso er overheen. Een heerlijke combinatie! Die je gegarandeerd vaker zult gaan maken!

Is het niet zulk lekker weer? Dan kun je dit recept ook maken zonder ijs.

Bron recept
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top