Jouw ervaring telt voor ons
9

Hasseltse koffie

Ingrediënten

* 1 kopje sterke koffie
* 3 cl Crème de cacao (drank)
* 3 cl slagroom
* 1 theelepel bruine suiker
* 1 sinaasappelschilletje


Een cocktailrecept waar je het warm van krijgt.

Bereiding

Serveer de Hasseltse koffie in een smal hoog glas op een voetje.

Om te beginnen verdeel je de bruine suiker en sinaasappelschil in het glas.

De Crème de cacao giet je in een apart glaasje. Warm deze op met het stoompijpje van je koffiemachine of plaats deze 45 seconden in de magnetron op 750 Watt.

Giet de hete koffie in het speciale glas en voeg de Crème de cacao toe. Vul het glas verder geheel met slagroom en strooi wat cacaopoeder, chocolade schilfers of hagelslag erover om het af te maken!

Klaar is je Hasseltse koffie!


Geniet met volle teugen!


Ga terug naar het overzicht met alle koffierecepten.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top