Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Met Saeco AquaClean, te herkennen aan de AquaClean-sticker op het waterreservoir, hoef je pas na 5000 kopjes koffie te ontkalken. Dankzij de slimme AquaClean filter die je gemakkelijk in het waterreservoir klikt wordt het water namelijk slim en efficiënt gezuiverd. Je vervangt de filter zodra het AquaClean-pictogram op je Saeco koffiemachine begint te knipperen (en om hygiënische redenen ten minste eens in de 3 maanden) waarna je pas na 8 filters hoeft te ontkalken. Zo geniet jij 5000 kopjes koffie lang van de heerlijkste koffie, gemaakt met het helderste water.

   
 

IONENWISSELINGSTECHNOLOGIE

GEPATENTEERDE DOORSTROMING

 
   
 

MICROPOREUZE FILTER

SLIM ONTKALKINGSALARM

 

Actieve bestanddelen van de Saeco AquaClean filter

De AquaClean filter gaat uit van verschillende principes. De ionenwisselingstechnologie zorgt er aan de ene kant voor dat de hoeveelheid kalk in het water verlaagt wordt.  Doordat het kalkgehalte al lager dan gebruikelijk is vóórdat het je Saeco koffiemachine in gaat, heeft de machine veel minder last van kalkaanslag. De gepatenteerde doorstroming die langer is dan bij andere zuiveringstechnieken zorgt ervoor dat het water extra grondig gezuiverd wordt, waarbij actieve koolstoffen nare geurtjes en smaken verwijderen.


 

Je plaatst de AquaClean filter in het waterreservoir, gemakkelijk met het Click & Go-systeem.

 
 

Door de micro-poreuze filter worden de kleinste onzuiverheden uit het water gefilterd. Je Saeco koffiemachine geeft aan wanneer je de AquaClean filter dient te vervangen, en hoeveel filters je al gebruikt hebt.

 
 

Het vervangen van de AquaClean filter doe je ongeveer eens per drie maanden. Dit betekent dat je met acht filters geniet van maar liefst 5000 kopjes heerlijke koffie, zonder dat je zelf hoeft te ontkalken!

 


 

Bestel direct je Saeco AquaClean-filters op Koffiediscounter.nl, per stuk of extra voordelig per drie.


Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top