Jouw ervaring telt voor ons
9,2
DEZE ACTIE GELDT
NOG #DAY# DAGEN
#HOUR# UUR EN #MINUTE# MIN
EN #SEC# SEC
meter

Uitleg van onze Digitale Verkoper

Algemene informatie over de Melitta Caffeo Barista T Zilver

Melitta Caffeo Barista T Zilver: De beste koffiemachine voor thuisbaristas

De Melitta Caffeo Barista T Zilver is dé koffiemachine voor echte baristas. Dit apparaat zit vol handige snufjes, waardoor je keer op keer de lekkerste koffie zet. Bijvoorbeeld het Best Aroma-systeem, dat de lekkerste bonensmaak bovenhaalt en het dubbele bonenreservoir waardoor je kunt afwisselen uit 2 soorten koffiebonen . Uiteraard ziet deze zilveren Melitta Caffeo Barista T er goed uit en bedien je ‘m super eenvoudig met de touch & slide-knop.

  • Volautomatische espressomachine
  • 1400W
  • Pompdruk: 15 bar
  • Afneembaar waterreservoir: 1,8 L
  • Dubbel bonenreservoir: 2 x 135 gr
  • Heetwaterfunctie

 

 

Best Aroma System  

Altijd de lekkerste smaak

De Melitta Caffeo Barista T Zilver zorgt er met zijn Best Aroma-systeem voor dat bonenaroma’s volledig tot hun recht komen. Dit gecombineerd met het dubbele bonensysteem, waarbij je de bonen kiest waar je op dat moment zin in hebt, maakt dat dit apparaat altijd een perfecte maling zet. Uiteraard wordt alleen gemalen wat op dat moment nodig is, dankzij de Bean-to-Cup-functie.

Barista knowhow

De Melitta Caffeo Barista T Zilver is super functioneel. Met één druk op de knop kun je jouw perfecte koffie zetten. Of je nu standaard koffie wilt of liever een melkvariatie; het wordt snel voor je gezet. Gelukkig weet het apparaat precies in welke volgorde de koffie en melk ingeschonken moeten worden, voor het beste resultaat.

  Original Preparation Process
Achttien recepten  

Goed geheugen

Met het geheugen van de Caffeo Barista T van Melitta is niets mis! Het apparaat kan jouw voorkeuren onthouden, zodat je geen tijd hieraan verliest. Ook staan in het receptenboek maar liefst achttien koffievariaties geprogrammeerd; er is er altijd eentje waar je op dat moment zin in hebt!

Snelle schoonmaak

Een koffie-apparaat schoonmaken is vaak een flinke klus, maar niet bij de Melitta Caffeo Barista T Zilver. Het apparaat heeft een automatisch reinigingssysteem, dat je met een druk op de knop kunt inschakelen. Ook kun je het snellere stoomreinigingssysteem gebruiken voor een schoonmaak na iedere zet. De uitneembare zetgroep maakt het super eenvoudig om de laatste restjes koffie onder de kraan af te spoelen. Binnen no-time is het apparaat weer klaar voor gebruik!

  Verwijderbare zetgroep

Combinatie pakketten = extra voordeel!

15 % korting
Startklaar Pakket
€ 785,85 / € 772,82 (€ 13,03 voordeel)
Melitta Caffeo Barista T Zilver
Melitta Caffeo Barista T Zilver
1 x
Caffe Coronel Top Class DeLuxe 1x 333gr
Caffe Coronel Top Class DeLuxe 1x 333gr
Quick view
1 x
Ontkalkersetje
Ontkalkersetje
Quick view
1 x
Melitta Claris waterfilter
Melitta Claris waterfilter
Quick view
1 x
Melitta Caffeo Therm Melkcontainer
Melitta Caffeo Therm Melkcontainer
Quick view
10 % korting
Pakket 2
€ 717,95 / € 716,06 (€ 1,90 voordeel)
Melitta Caffeo Barista T Zilver
Melitta Caffeo Barista T Zilver
1 x
Caffe Coronel 100% Arabica Top Class 1kg
Caffe Coronel 100% Arabica Top Class 1kg
Quick view
10 % korting
Pakket 3
€ 748,00 / € 743,10 (€ 4,90 voordeel)
Melitta Caffeo Barista T Zilver
Melitta Caffeo Barista T Zilver
1 x
Melitta Caffeo Therm Melkcontainer
Melitta Caffeo Therm Melkcontainer
Quick view
10 % korting
Pakket 4
€ 712,95 / € 711,56 (€ 1,40 voordeel)
Melitta Caffeo Barista T Zilver
Melitta Caffeo Barista T Zilver
1 x
DeLonghi Waterfilter
DeLonghi Waterfilter
Quick view

Product specificaties Melitta Caffeo Barista T Zilver

Specificaties Omschrijving
Materiaal Chroom Kunststof
Instellingen Koffiesterkte Temperatuur Koffiehoeveelheid Persoonlijke profielen
Soort-koffie Gemalen koffie Koffiebonen
Kleur Zilver Zwart
Koffiespecialiteit Koffie Verkeerd Koffie Espresso Macchiato Latte Macchiato Cappuccino Espresso
Opties Heetwaterfunctie
Bonenreservoir Meer dan 201 gram
Kopjes-per-zetbeurt 2 kopjes 1 kopje
Type-machine Volautomaat
Warmhoudplaat Nee
Waterreservoir 1,7 tot 2 liter
Melkopschuimmethode Melkslang
Display LCD-scherm TFT-display
Pompdruk 15 bar
Melkreservoir Nee

Toebehoren

18,95
49,99
9,99
49,00
6,95
17,95
18,95
18,95
16,95
26,95
19,95
12,95
  Plaats artikel en toebehoren in winkelmand

Wat zeggen andere gebruikers over de Melitta Caffeo Barista T Zilver

21-09-2016

Super machine

We hebben deze machine nu enkele dagen en vooralsnog super tevreden. Espresso en caffe crema zoals het hoort, maar ook de cappuchino en espresso machiatto zijn prima in orde. Temperatuur van de koffie is goed, zeker wanneer het kopje goed voorverwarmd is. Erg handig dat je vier MyCoffee's kunt programeren. Anders moet je steeds door de recepten heen scrollen. Op zich niet erg maar vraagt wel enige aandacht. ook fijn dat je alles kunt aanpassen per product, dus zeg maar de hoeveelheid koffie, de warmte, hoeveel water en melk etc. Wanneer de machine spoelt komt niet alle water uit de voorkant dus de lekbak loopt redelijk snel vol. Wij legen deze gewoon standaard één keer per dag.
21-12-2015

Melitta Caffeo Barista T Zilver

Fijn en veelzijdig apparaat. Lekkere koffie en veel variatiemogelijkheden. Eenvoudig in gebruik. Minpuntjes: melk wordt niet heel warm. Veel spoelen dus vaak legen.
12-12-2016

Een perfecte koffiemachine

Super blij mee.. Echt een aanrader!
31-08-2016

Koffiemachine Melitta

Barista T type F731-100: Mooie vormgeving, lekkere koffie sterkte heel makkelijk te wijzigen, wij hebben alle soorten gebruikt alles is goed, wij zijn blij met het apparaat.
20-06-2016

Melitta Caffeo Barista T

Op zondag 12 juni jl. sprak ik met een verkoper, Joop. Deze gaf op een zeer plezierige en deskundige wijze aan wat de eigenschappen zijn van deze Melitta Caffeo Barista T. Dit ging op een dermate enthousiaste wijze dat ik gelijk overstag ging. Inmiddels gebruik de Caffeo Barista T een week naar alle tevredenheid. Wat een lekkere koffie en wat een prima apparaat. Kan iedereen deze koop aanbevelen.
04-01-2016

Melitta Barista T

Een heerlijke koffie volautomaat met veel verschillende recepten. De koffie is goed van smaak met een lekkere crema laag. Wel is de fabrieksinstelling van de recepten niet altijd optimaal. Zo klopt de verhouding melkschuim en koffie voor de cappuccino niet in mijn idee, maar dit is gelukkig zelf eenvoudig aan te passen. Vier verschillende gebruikers kunnen ieder hun favoriete recept achter een van de knoppen plaatsen. Jammer is wel dat je een recept aan een knop moet toekennen alvorens je die koffie kunt kiezen. Dat beperkt de keuzes tot het aantal knoppen dat beschikbaar is. Je kunt een recept dus niet simpelweg in het menu kiezen om te maken. De service van Melitta is top. Ik had een vraag over de instellingen, en de medewerkster maakte een filmpje welke werd opgestuurd.
30-03-2016

Net ontvangen

Eerste indruk, is dat het een top apparaat is. Mogelijkheden zelfs om bijvoorbeeld ristretto, americano etc te kiezen. Lekbak probleem heb ik niet doordat het afval water via de 'kop' eruit komt en dus eenvoudig opgevangen kan worden. Deze 8 wordt een 10 bij lange levensduur. Degelijkheid is doorslaggevend, dat is voor mij nog onbekend. Bij korte levensduur zou het gelijk onvoldoende zijn. Time will tell..
31-08-2016

Koffiemachine

Barista T type F731-100: Mooie vormgeving, lekkere koffie sterkte heel makkelijk te wijzigen, wij hebben alle soorten gebruikt alles is goed, wij zijn blij met het apparaat.
22-09-2016

Melitta Caffeo Barista T

Apparaat besteld en perfect op tijd aangekomen. Alles zat erbij. Nu drie dagen in gebruik hij doet precies wat ie moet doen. Koffie is goed op temperatuur. De volledige gebruiksmogelijkheden nog niet gebruikt maar komt nog.
02-11-2016

Barista

Zeer tevreden van onze aankoop. Gemakkelijk in gebruik en uitstekende koffie. Keuze uit verschillende koffie bereidingen.
03-05-2016

Barista T

Geweldige service en uitstekende uitleg over de verschillende mogelijkheden van de machine! Bovenal heb je binnen een handomdraai een perfect kopje koffie! Kortom een top apparaat!
01-04-2016

Melitta Caffeo Barista T

Prima koffie machine,lekkere koffie,gebruiks vriendelijk en mooi om te zien. Zijn helemaal te vreden.
28-09-2016

Melitta Cafeo Barista T Zilver

Sinds twee weken hebben wij deze koffiemachine in ons bezit. De machine werkt perfect en de koffie smaakt prima. Apparaat is heel gemakkelijk in bediening. Diverse voorkeuren zijn in te stellen voor maximaal 4 gebruikers. Voor onze gezins-situatie voldoende. We hebben er nu al twee pakken bonen doorheen gejaagd en dit met diverse koffie-soorten geproefd. We vinden het een mooi apparaat qua design met groot bedieningsgemak. Enig minpuntje is dat de waterbak (nodig voor spoelwater) snel vol is.
30-12-2016

Barista espresso apparaat

Ik vind het fijn dat je ook een film van b.v . een espresso apparaat kunt bekijken. Dan heb je al een idee hoe hij werkt en van de mogelijkheden. goede machine met lekkere koffie
29-12-2015

Wat een feest!

Nooit gedacht dat ik ooit nog eens een Barista zou worden! Ik moet nog het een en ander leren over het gebruik van deze geweldige machine, want ik heb hem nog maar een paar dagen. Maar heb er al spijt van dat ik zo lang heb gewacht hem aan te schaffen! Ik dronk mijn favoriete cappuccino altijd in café's of restaurants maar nu lekker thuis. De machine ziet er prachtig uit, praktisch in gebruik en onderhoud. Ben hartstikke tevreden!
06-11-2016

Melitta Cafeo Barista T Zilver

Apparaat inmiddels ruim een maand in gebruik en ongeveer 150 kopjes verder.Zeer tevreden. De temperatuur mag alleen wel wat hoger ingesteld kunnen worden als de maximale hoogte.Met melk erbij is de latte snel afgekoeld.
02-01-2017

Caffeo Barista

Mooie overzichtelijke site en prima service in de winkel. Goede uitleg gekregen zonder opdringerig te worden. Rustig een keuze kunnen maken en gekozen voor de Melitta Caffeo Barista T. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.
27-12-2015

Aanschaf Espresso apparaat

Ik ben een de eerste keer bij jullie in de winkel geweest en werd daar goed geholpen. ik kreeg de juiste informatie en ben door 2 mensen aangesproken die ook hun eigen mening gaven. Hiermee kon ik een juiste keuze maken. Ik heb ook de filmpjes bekeken die voorhanden waren waarmee ik wat meer informatie kreeg. een min punt vond ik wel toen ik op een zaterdag tot aanschaf ben overgegaan, dat hier slechte informatie werd gegeven. Hiermee werd ik een beetje op een dwaalspoor gezet. ik ben tevreden met de aankoop maar vind wel dat er meer informatie gegeven mocht worden over de lekbak. deze is zo snel vol dat deze bij 4 koffie kopjes al geleegd moet worden. Dit is niet handig als deze zo vaak geleegd moet worden.
08-11-2016

Melitta Caffeo Barista T Zilver

Pluspunten zijn: goede maling, goede (lage) temperatuur, dus goede koffie, goed in te stellen op sterkte etc. Handig dat er twee koffies gelijk gezet kunnen worden. Melkopschuimsysteem is handig en werkt goed, lekkere melk voor de cappuccino etc. Apparaat heeft ook een mooi design (vinden wij). Er zijn ook wat minpunten: de lekbak is om de dag vol, de hoeveelheid melk is minimaal 30ml (te veel voor mijn café macchiato), melk duurt ook wat lang en het slangetje is wel handig maar moet steeds worden schoongemaakt. Ik mis ook een warmhoud gedeelte bovenop. Ik warm de kopjes nu voor met warm water. Een ander minpuntje is dat de bediening met touch screens werkt die je makkelijk per ongeluk aanraakt als je met de kopjes bezig bent. Dan wordt de bereiding afgebroken, niet echt handig. De 2 kopjes gelijk mogelijkheid gebruiken we nauwelijks (ieder wil zijn eigen voorkeur). Ook het menu is behoorlijk ingewikkeld, maar als het eenmaal is gelukt dan kan je per persoon, per soort koffie je eigen voorkeuren instellen. Toch een beetje een gevoel van: dit is hem net niet.
02-11-2016

Barista

Zeer tevreden van onze aankoop. Gemakkelijk in gebruik en uitstekende koffie. Keuze uit verschillende koffie bereidingen.
20-07-2016

Melitta Caffeo Barista T zilver

We hebben de machine net 3 dagen maar zijn tot dusverre zeer tevreden. In vergelijk met onze vorige machine, Exprelia, is hij veel stiller, de bedieningsmogelijkheden uitgebreider en de kwaliteit van de koffie is veel beter. Vooral espresso is super.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top