Zakelijke koffiemachine

Op zoek naar een professionele koffiemachine voor bij jou op de zaak? Caffè Coronel maakt graag samen met jou een complete koffievoorziening op maat.

Neem vrijblijvend contact op, voor een kop koffie en om gezamenlijk tot de perfecte oplossing te komen via:
info@caffecoronel.nl of telefonisch via 085 - 047 1831.

Voor een transparante all-in-one oplossing met de heerlijke, authentiek Italiaanse smaak van Caffè Coronel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle zorg uit handen:

 • De perfecte afstelling van jouw espressomachine
 • 24-uur all-in service
 • Een eigen accountmanager
 • Een leenmachine bij onderhoud of reparatie
 • Een periodieke pitstop
 • En uiteraard: altijd verse koffiebonen.

  Zo heb jij gegarandeerd koffie!

  Liever alleen een professionele espressomachine voor op de zaak? Ook dan kun je bij ons terecht voor een koffiemachine op maat.

  Échte Italiaanse koffie op kantoor

  Door de hoge eisen thuis, is goede koffie op het werk tegenwoordig onmisbaar. Niet alleen omdat men kritischer is geworden op de kwaliteit van de koffie, maar ook omdat jij daarmee de productiviteit van jezelf en jouw medewerkers vergroot. Er zijn al vele onderzoeken gedaan naar de invloed van koffie op de werkvloer en daaruit blijkt keer op keer dat de Nederlandse werknemer productiever denkt te zijn onder het genot van een goede kop koffie. Daarnaast verbetert kwalitatief goede koffie de werksfeer en verhoogt het de medewerkerstevredenheid.

  Maar minstens zo belangrijk: goede, verse koffie uit een koffiemachine van kwaliteit is het visitekaartje van jouw bedrijf. (Potentiele) Klanten voelen zich welkom en het geeft een professionele indruk.

  Of je nu op zoek bent naar een volautomatische koffiemachine voor op kantoor of een pistonmachine voor jouw horeca gelegenheid, wij hebben het! Met merken zoals Jura, WMF, LaRhea en SanRemo is er altijd een espressomachine die het beste bij jouw situatie past.
 • Back to top
    Loading...