Arabicaffe Bio 1kg

Normale prijs: 24,95

Special Price 18,95

Niet op voorraad

  • 3 stuks of meer voor 17,95 p.st.  bespaar 6%
  • 6 stuks of meer voor 16,95 p.st.  bespaar 11%
  • 12 stuks of meer voor 15,95 p.st.  bespaar 16%
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Arabicaffè Mediterraneo Bio: 1kg

De Arabicaffè Mediterraneo Bio van gecontroleerde en ecologische teelt laat de kunst van het Italiaanse koffiemaken zien. De 100% arabicabonen worden op grote hoogtes geteeld, waardoor de koffie fijner en waardevoller wordt. Hiermee zet je een krachtige koffie met een uitstekende grijs-bruine crèmelaag (typisch voor een bio-koffie) en een laag cafeïnegehalte: een overtuigende smaak met een bloemig en fruitig zuurtje, expliciet geschikt voor een goede espresso of gewone kop koffie, en maakt een extra zachte cappuccino of latte macchiato. Wat kunnen we verwachten van de Mediterraneo Bio? De koffie heeft een laag vetgehalte én een laag cafeïnegehalte. Hiermee is de koffie mooi oxiderend, wat beter is voor je gezondheid dan andere koffiesoorten. De smaak van de boon is te omschrijven als 'vol, maar niet sterk'. Met de grijs-bruine crèmelaag die typisch is voor een bio-koffie proef je een zachte koffie met een krachtige, volle nasmaak met een vleugje chocolade. Een superieure combinatie voor elke koffieliefhebber.

Philips  

Eigenlijk heel logisch

Het keurmerk voor agricoltura biologica (biologische landbouw) maakt deze koffie gegarandeerd biologisch en gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Dit proces is arbeidsintensiever en zorgt voor een hogere kwaliteit koffie. Drink je Arabicaffè Mediterraneo Bio, dan drink je een koffie met weinig cafeïne en weinig chemisch residu. Een stuk beter voor je gezondheid dus.

Italiaanse finesse

De bio-koffie van Arabicaffè is niet alleen goed vanwege de biologische kant, ook straalt de branding een Italiaanse kwaliteit uit. Arabicaffè, het Siciliaanse bedrijf dat zich sinds 1953 in Catania ophoudt, exporteert haar koffiekunsten naar België, China, Duitsland, Engeland Frankrijk, Rusland, Spanje, de Verenigde Staten en Zwitserland. Met de bio-bonen van Arabicaffè maak je zelf namelijk de krachtigste espresso en koffie, en de zachtste cappuccino en latte macchiato. Het niveau van de beste plantages in Brazilië, Ethiopië, Guatemala en India, met een Italiaanse finishing touch.

  Philips
Koffiebonen smaak
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Arabicaffe Bio 1kg
Merk Arabicaffe koffie
Blend 100% Arabica, Biologisch
Smaak Mild van smaak
Koffie Koffiebonen
Hoeveelheid 1 kg koffiebonen
Cafeïnevrij Nee
Sterkte branding Medium
Meest geschikt voor Cappuccino, Espresso, Koffie , Latte Macchiato
Herkomst Brazilië, Ethiopië, India
Proefpakket Nee
Bekijk volledige specificaties
“lekkere koffie”
Beoordeling door Wim v d Bie (geplaatst op 15-05-2015)
Na aanschaf van de Philips Saeco Intelia EVO Class HD8752-95 diverse soorten koffie besteld en uitgeprobeerd. Deze Arabicaffe Bio Arabica natuurlijk ook aangeschaft en bij het open maken van de zak ruik je al de heerlijke gebrande bonen. De koffie heeft een heerlijke ronde en zachte smaak, ook de nasmaak is erg lekker. De mooie crema laag geeft ook aan dat de koffie het uit goed gebrande koffie bonen gemaakt wordt. Deze koffie boon is zeker een aanrader, bij ons is het een ++ koffie.
“Goeie koffie, goede service”
Beoordeling door Jan v Laarhoven (geplaatst op 20-05-2013)
We bestellen nu alweer een driekwart jaar koffie bij de discounter. De koffie bevalt prima, mild en toch een rijk aroma, en soort waarbij je zelf met de hoeveelheid je bakske koffie op smaak kunt maken. Niet overheersend, maar licht, medium en sterk geeft echt een duidelijk verschil. Dat was bij eerder gekochte soorten veel minder. Het is het prijsverschil meer dan waard. Zeker als je weet onder welke omstandigheden niet biologisch koffie gewonnen wordt en hoe klein de marge voor de telers is. Ging er vorige zending iets mist, dacht ik, één telefoontje naar de discounter en ik werd dezelfde dag nog teruggebeld en per mail bevestigd hoe het zat met mijn zending. Kortom een dik tevreden klant, tot nu toe!
Back to top
  Loading...