Bravi Caffe Arabica gemalen pak 250 gr

4,95

Niet op voorraad

  • 4 stuks of meer voor 3,95 p.st.  bespaar 21%
  • 8 stuks of meer voor 3,50 p.st.  bespaar 30%
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Bravi Caffe Arabica gemalen pak 250 gr

Deze Bravi Caffe gemalen koffie zorgt ervoor dat jij koffie maakt van topkwaliteit. Het is een brander die zich sinds 1952 specialiseert in de Italiaanse koffiecult. Bravi Caffe is bekend bij de vele Romeinse caffé bars. Deze Bravi Caffe is gemaakt van 100% Arabica koffiebonen, heeft een laag cafeïnegehalte en een laag plantaardig vetniveau. Een perfecte koffie voor een overheerlijke espresso.

Bravi Caffe Arabica gemalen pak  

100% Arabica

De Bravi Caffe gemalen koffie is 100% Arabica. Deze koffie heeft een volle, zachte smaak met een prettige nasmaak. Deze is namelijk niet zuur of bitter. De bonen zijn afkomstig van plantages gelegen in Midden- en Zuid-Amerika. De brandig is het geheim van een echte Italiaanse koffie-expert, en dat proef je!

Crèmelaag

Doordat de Bravi Caffe 100% Arabica is heeft de crèmelaag een grijsbruine kleur. Deze koffie is uiterst geschikt voor een overheerlijke espresso, maar ook gewoon een heerlijke bakje lungo zet je er ook mee!

  Bravi Caffe Arabica gemalen pak
Koffiebonen smaak
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Bravi Caffe Arabica gemalen pak 250 gr
Merk Bravi caffe koffie
Blend 100% Arabica
Smaak Intens van smaak
Koffie Gemalen koffie
Hoeveelheid 250 gr gemalen koffie
Cafeïnevrij Nee
Sterkte branding Medium
Meest geschikt voor Espresso, Koffie
Herkomst Brazilië, Colombia, Honduras, San Salvador
Proefpakket Nee
Bekijk volledige specificaties
“Bravi gemalen koffie”
Beoordeling door D.H. de Boer (geplaatst op 28-01-2016)
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Zeer snelle levering en netjes verpakt. volgen de dag al in huis. Heb koffie nog niet geprobeerd omdat ik eerst mijn andere aangebroken koffie wilt op maken. Daar ik singel ben en nog werk drink ik thuis alleen koffie in weekend dus gaat niet zo snel op.
“Bravicaffe”
Beoordeling door Fam. de Best (geplaatst op 08-07-2012)
Bij toeval deze koffie ontdekt omdat wij in de winkel in Naarden een nieuwe TV hebben gekocht. Tussen de koffie-apparaten stond deze koffie en we hebben een pakje meegenomen om deze te proberen. Er werd bijgezegd dat deze koffie niet geschikt is voor snelfilter apparaten. Geen probleem voor ons omdat wij op traditionele Italiaanse wijze koffie zetten, met de percolator dus. Wij hebben inmiddels verschillende Italiaanse koffiemerken geprobeerd, maar dit merk is ons bijzonder goed bevallen. Met name de cappuccino (ook met percolator!) is erg lekker. Van harte aanbevolen dus! Met vr. groet Fam. de Best
“zeer lekkere koffie”
Beoordeling door John Kramer (geplaatst op 30-06-2012)
Wij hebben al een aantal keren verschilde koffies geprobeerd maar vonden nooit de goede. Tot dat mijn man op internet op jacht ging en jullie site vond, en de keuze was snel gemaakt de Bravicaffe Arabica gemalen... heerlijke pittige koffie met toch een zachte smaak en echt fantasie niet te zwaar en niet te licht. Ik zal deze koffie zeer zeker aan bevelen voor de liefhebber die van lekker koffie houden met een goede smaak van aroma met echt lekker goede koffie bonen. Wij genieten van onze koffie daar hoef niet eens een koekje bij zo lekker is hij.. van de koffie zelf geniet je al van. Deze bevelen wij U van harte aan ... probeer hem eens... en wij weten dat U verkocht bent aan deze koffie. Met vriendelijk groet Fam. Kramer
Back to top
  Loading...