Bravi Caffe Arabica gemalen pak 4 x 250 gram is 1 kilo

Normale prijs: 22,45

Special Price 15,05

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Bravi Caffe Arabica gemalen pak 4 x 250 gr

Deze Bravi Caffe gemalen koffie zorgt ervoor dat jij koffie maakt van topkwaliteit. Het is een brander die zich sinds 1952 specialiseert in de Italiaanse koffiecult. Bravi Caffe is bekend bij de vele Romeinse caffé bars. Deze Bravi Caffe is gemaakt van 100% Arabica koffiebonen, heeft een laag cafeïnegehalte en een laag plantaardig vetniveau. Een perfecte koffie voor een overheerlijke espresso.

Bravi Caffe Arabica gemalen pak  

Crèmelaag

Doordat de Bravi Caffe 100% Arabica is heeft de crèmelaag een grijsbruine kleur. Deze koffie is uiterst geschikt voor een overheerlijke espresso, maar ook gewoon een heerlijke bakje lungo zet je er ook mee!

100% Arabica

De Bravi Caffe gemalen koffie is 100% Arabica. Deze koffie heeft een volle, zachte smaak met een prettige nasmaak. Deze is namelijk niet zuur of bitter. De bonen zijn afkomstig van plantages gelegen in Midden- en Zuid-Amerika. De brandig is het geheim van een echte Italiaanse koffie-expert, en dat proef je!

  Bravi Caffe Arabica gemalen pak

Koffiebonen smaak
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Bravi Caffe Arabica gemalen pak 4 x 250 gram is 1 kilo
Merk Bravi caffe koffie
Blend 100% Arabica
Smaak Intens van smaak
Koffie Gemalen koffie
Hoeveelheid 4 x 250 gr gemalen koffie
Cafeïnevrij Nee
Sterkte branding Medium
Meest geschikt voor Espresso, Koffie
Herkomst Brazilië, Colombia, Honduras, San Salvador
Proefpakket Nee
Bekijk volledige specificaties
“Gemalen en toch lekker”
Beoordeling door Arie de Hond (geplaatst op 27-08-2016)
Ik probeer zo simpel mogelijk lekkere espresso te drinken. Gemalen koffie in plaats van bonen is daar een onderdeel van. Na een aantal omzwervingen weer terug bij de Barvi Caffe 100% Arabica. En hij smaakte weer vanouds lekker.
“Koffie”
Beoordeling door Tim kusters (geplaatst op 07-07-2016)
Koffie is lekker alleen levering met DHL minder.
“Beoordeling”
Beoordeling door Christien (geplaatst op 21-03-2016)
Gemalen Bravi Café geeft een verslavend lekkere espresso. Al enkele jaren bestel ik deze koffie en wil geen andere meer. Vol van smaak, uitgesproken aroma en niet bitter. De bonen van Bravi Café waren in de aanbieding enkele weken geleden, maar helaas niet de gemalen uitvoering. Na een mailtje met de vraag of de gemalen Bravi Café ook voor de aanbiedingsprijs gekocht kon worden kreeg ik een positief antwoord. Als vaste klant zijnde vond ik dit een prima service van de broertjes Coronel. Voor de echte espresso liefhebber is deze koffie zeker een aanrader. Christien.
Back to top
  Loading...