Caffe Coronel Proefpakket II 3 Kilo

51,89

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Caffe Coronel Proefpakket II

Dit proefpakket van Caffe Coronel stelt jou in staat om kennis te maken met de verschillende smaken van Caffe Coronel. Het pakket bestaat uit:


Caffe Coronel Gold 1 kg
Deze koffiebonenmix heeft vanwege het speciale brandprofiel een volle diepe smaak met een laag zuurtje en geen bitterheid. Je proeft een aangename, lange nasmaak die ook wel Brazilian Zing wordt genoemd.

Caffe Coronel Top Class DeLuxe 3 x 333 gr.
Tom Coronel Senior heeft Caffe Coronel Top Class gemaakt. Na 14 maanden experimenteren met diverse smaken en middelen is het uiteindelijk gelukt om de perfecte smaak te krijgen! De Caffè Coronel Top Class heeft een Italiaanse branding. Deze is zacht, zuurvrij, met een tintje chocolade en een prettige, verfrissende cremalaag.

Caffe Coronel Tom's Choice 1 kg
Voor de Tom's Choice zijn maar liefst zeven Arabica soorten gemengd die gekweekt zijn in Brazilië, Ethiopië, India, Guatemala, El Salvador en Costa Rica. De blend bestaat dan ook voor 90% uit deze bonen. De overige 10% zijn Robusta bonen uit India. Hierdoor is de branding medium, maar staat tussen medium en intens in en heeft Italiaanse smaak.  Bij de nasmaak proef je walnoten en amandel. Geschikt voor espresso maar ook voor koffiespecialiteiten met melk.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Caffe Coronel Proefpakket II 3 Kilo
Merk Caffe Coronel
Blend Arabica/ Robusta
Smaak Intens van smaak
Koffie Koffiebonen
Hoeveelheid 3 x 1 kg koffiebonen
Cafeïnevrij Nee
Sterkte branding Medium
Meest geschikt voor Cappuccino, Espresso, Koffie , Latte Macchiato
Proefpakket Ja
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...