Caffe Coronel Top Class DeLuxe 1x 333gr

Normale prijs: 7,95

Special Price 6,95

Niet op voorraad

  • 6 stuks of meer voor 6,49 p.st.  bespaar 7%
  • 9 stuks of meer voor 5,95 p.st.  bespaar 15%
  • 12 stuks of meer voor 5,50 p.st.  bespaar 21%
  • 24 stuks of meer voor 5,- p.st.  bespaar 29%
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Caffè Coronel Top Class DeLuxe 1 x 333 gram: De koffiebonen van onze eigen koffie-expert - Tom Coronel Sr.

Voor Koffiediscounter.nl heeft Tom Coronel Senior speciaal de Caffè Coronel Top Class koffiebonen gemaakt. Na 14 maanden experimenteren met diverse smaken en middelen is het uiteindelijk gelukt om de perfecte smaak te krijgen! De Caffè Coronel Top Class heeft een Italiaanse branding. Deze is zacht, zuurvrij, met een tintje chocolade en een prettige, verfrissende cremalaag. Dankzij deze koffiebonen geniet jij van een heerlijk pittige koffie die bijzonder vol van smaak is. Een Italiaan zou zeggen: "Tanto Corpo!" Deze koffiebonen hebben een extreem lage zuurgraad, een verlaagd cafeïne gehalte en een fruitige nasmaak. 100% Arabica, want het is een ongewassen bonensoort. De koffiebonen zitten in een innovatieve schenkpak dat niet scheurt, makkelijk hersluitbaar is en waarmee je de koffiebonen eenvoudig doseert.

Caffe Coronel Top Class oorsprong  

Oorsprong

Tom Coronel Sr. brengt met deze uitmuntende koffie een ode aan zijn verre oom Domenico Coronel. Deze verscheepte in 1783 al de meest verfijnde koffiesoorten vanuit Italië naar koffiehuizen en branderijen in heel Europa! De koffiebonen worden in Brazilië met de hand geplukt en gaan vervolgens per boot naar Italië. Ambachtelijke branders branden de bonen daar tot de perfecte smaak volgens het exclusieve recept van Coronel Sr.

100% Arabica en Braziliaanse selectie

De Caffè Coronel Top Class zijn 100% Arabica bonen. Wereldwijd bestaan er meer dan 60 koffiesoorten. Eén van de belangrijkste daarvan zijn de Arabica bonen. Deze bonen worden voornamelijk in Midden- en Zuid-Amerika verbouwd. Bij de Caffè Coronel Top Class is er gekozen voor een Braziliaanse selectie. De koffiebonen zijn afkomstig uit Sul de Minas in de regio van de stad Belo Horizonte.

  Caffe Coronel Top Class arabica
Caffe Coronel Top Class  

Volle smaak - laag cafeïne gehalte

De Caffè Coronel koffiebonen zijn gezonder voor je, want ze bevatten een verlaagd percentage aan cafeïne. Daarnaast hebben ze een extreem lage zuurgraad. De Caffè Coronel Top Class heeft een zeer volle smaak, maar is ook zacht en zoetig. De verfrissende cremalaag en het tintje chocolade maken dit helemaal af!

Pak versus zak

De Caffè Coronel Top Class DeLuxe heeft een aantal voordelen in vergelijking met de zak. Het pak is namelijk eenvoudiger te openen, hersluitbaar, aroma blijft perfect bewaard, bonen zijn langer vers, handzamer, meer schenkgemak, je knoeit niet meer, kan hem makkelijk opbergen en hij heeft een mooier design. Genoeg redenen om een de DeLuxe versie aan te schaffen!

  Caffè Coronel

Koffiebonen smaak
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Caffe Coronel Top Class DeLuxe 1x 333gr
Merk Caffe Coronel
Blend 100% Arabica
Smaak Sterk van smaak
Koffie Koffiebonen
Hoeveelheid 333 gr koffiebonen
Cafeïnevrij Nee
Sterkte branding Sterk/Donker
Meest geschikt voor Cappuccino, Espresso, Koffie , Latte Macchiato
Herkomst Brazilië, Colombia, Java, Peru, Sumatra
Proefpakket Nee
Bekijk volledige specificaties
“Caffe Coronel Top Class DeLuxe 1x 333gr ”
Beoordeling door spiedie (geplaatst op 21-05-2018)
Ik had deze koffie besteld en geproefd. Het is een zeer lekkere koffie en ik heb meteen nog meer pakken besteld. Een echte aanrader. Hij heeft een lange nasmaak, maar is zeker niet bitter. Een kleine hint van chocolade proef je ook goed. Ik ben er super blij mee.
“De Koffie in een pak”
Beoordeling door Richard Kooper (geplaatst op 16-06-2016)
Koffiesmaak in dit pak is goed. Mag wat voller en sterker maar dat is heel persoonlijk. De verpakking is ideaal, een koffie melkpak. Goed weg te zetten op een plank valt niet om. Alles is goed af te sluiten.
Back to top
  Loading...