DeLonghi EC156.B

99,95

Niet op voorraad

 • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
 • Bezoek onze winkel in Naarden
 • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

DeLonghi EC156.B: Geniet van een heerlijke espresso met dit pompdruk espressoapparaat!

De DeLonghi EC156.B is een pompdruk espresso apparaat met een pompdruk van 15 bar. Jij zet in een handomdraai een heerlijke espresso. Met dit apparaat zet jij twee kopjes met gemalen koffie, maar hij werkt ook met ESE-servings. Met de ESE-serving zet je één kopje! De DeLonghi EC156B is zeer gemakkelijk in zijn gebruik, dankzij de grote enkele draaiknop. Jij stelt alles gemakkelijk in, waardoor je dag in, dag uit geniet van een heerlijke kop koffie. De EC156.B laat jou niet alleen genieten van een heerlijke kop koffie, jij maakt met deze machine namelijk ook een heerlijke latte macchiato of cappuccino!

 • Pompdruk espressoapparaat
 • Pompdruk 15 bar
 • 1100W vermogen
 • 1 L waterreservoir
 • Binnenwerk en filterhouder van RVS
 • Werkt met gemalen koffie (2 kopjes) en ESE-servings (1 kopje)
 
 • Stoompijpje
 • Heetwaterfunctie
 • Warmhoudrooster
 • Afmetingen (BxDxH) 19x24x24 cm
 • 3 kg
 • 2 jr garantie
De'Longhi Super Crema  

Super Crema filters

De DeLonghi EC156.B werkt met de nieuwe Super Crema filters. De '2 in 1' filterhouder is zowel geschikt voor gemalen koffie als ESE-servings. De filters zorgen voor een perfect cremalaagje zowel met gemalen koffie (2 kopjes tegelijkertijd) als ESE-servings (1 kopje). Het maakt dus niet uit of je snel koffie wilt zetten of toch liever gebruik maakt van gemalen koffie.

Zet heerlijke cappuccino of latte macchiato!

Doordat de DeLonghi EC156B beschikt over een handmatig cappuccinosysteem geniet jij ook een heerlijke cappuccino. Jij geniet van een heerlijke, rijke en romige schuimlaag. Dit heb je te danken aan de perfecte mix van stoom, lucht en melk.

  De'Longhi handmatig cappuccinosysteem
De'Longhi EC156.B  

Minder kalk

De espresso apparaat 156.B van DeLonghi beschikt over zelflediging bij uitzetten van de machine. Het voordeel hiervan is dat je altijd vers water hebt en minder kalk. Daarnaast is er een aparte thermostaat voor het water- en stoomtemperatuur waardoor je dit helemaal naar eigen smaak aanpast.

Voor het milieu

De DeLonghi EC 156.B is voorzien van een auto-off functie. Hierdoor schakelt het apparaat zich na 9 minuten automatisch uit als je de EC156B niet meer gebruikt. Hierdoor bespaar je energie en maakt het niet meer uit, als je eens vergeet om het apparaat uit te zetten!

  De'Longhi Auto-off functie
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de DeLonghi EC156.B
Merk DeLonghi
Type Machine Halfautomaat
Melkopschuimmethode Stoompijpje
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Boiler
Inhoud Waterreservoir 1,0 liter
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Gemalen koffie, ESE-servings
Aantal kopjes per zetbeurt 1 kopje
Extra opties Uitneembaar waterreservoir
kleur Zwart
Hoogte 28
Breedte 19
Diepte 29
Koffiespecialiteiten Espresso
Bekijk volledige specificaties
Beoordeling door Rita Westerweele (geplaatst op 05-03-2018)
niet zo'n gebruiksvriendelijk apparaat. Ik heb speciaal kleine espresseokopjes gekocht maar zelfs dan is het lastig om ze eronder vandaan te halen.
“Ook op vakantie goede koffie”
Beoordeling door JP (geplaatst op 13-01-2017)
De aanleiding voor het kopen van de Delonghi EC156.B was eigenlijk, eeh tsja, om het luxeprobleem van twee verwende koffiedrinkers (Jura) op te kunnen lossen. De reden was ’n aanstaande korte vakantie in ’n bungalow waar alleen ’n apparaat van ’n niet nader bij naam te noemen fabrikant van gloeilampen aanwezig was. Met alle respect voor diegenen die er naar volle tevredenheid gebruik van maken maar ons kon, en kan het nog steeds niet, overtuigen. Toen de opmerkingen - dan maar geen koffie - en - dan nemen we onze eigen machine toch mee – werden gemaakt was de maat vol. Er moest gezocht worden naar ’n andere, vooral handzamere, oplossing. Na wat onderzoek- en graafwerk kwamen we uit op de Delonghi EC156.B. ’n Kleine en gunstig geprijsde machine die aan onze criteria voldeed. Dus, op tweede kerstdag naar de Koffiediscounter om de machine de volgende dag mee op vakantie te kunnen nemen. We hebben de machine inmiddels een week intensief en naar volle tevredenheid gebruikt. Na de gebruiksaanwijzing even goed te hebben doorgenomen is de bediening ervan kinderspel. De espresso’s en cappuccino’s vloeiden rijkelijk en zullen dat in de toekomst zeker ook doen tijdens onze (auto)vakanties.
“snel service”
Beoordeling door Jan Jacobs (geplaatst op 12-12-2016)
Eindelijk een firma die zijn belofte waarmaakt
Back to top
  Loading...