DeLonghi EcoDecalk Mini 6 x 100 ml ontkalker

18,97

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

DeLonghi EcoDecalk Mini 6x 100 ml ontkalker: Mini ontkalker

Met de DeLonghi EcoDecalk Mini 6x 100 ml ontkalker behoud je de kwaliteit van je koffiemachine! Ook om de perfect Italiaanse kopje koffie te blijven zetten, is het verstandig om regelmatig jouw koffiemachine te ontkalken. Het houdt je koffiemachine in optimale conditie en de smaak van je koffie blijft optimaal behouden. Maar dat is nog niet alles, want de koffiemachine DeLonghi EcoDecalk Mini 6x 100 ml ontkalker is ook nog eens 100% ecologisch én zeer krachtig tegen kalkaanslag in jouw koffiemachine. Laboratoriumtesten bewijzen dat deze ontkalker 3 keer effectiever en sneller kalkaanslag verwijdert dan andere traditionele ontkalkingsmiddelen. Met deze DeLonghi EcoDecalk Mini 6x 100 ml ontkalker ontkalk je de machine veilig en eenvoudig.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de DeLonghi EcoDecalk Mini 6 x 100 ml ontkalker
Merk DeLonghi
Soort reiniging Ontkalken
Type ontkalking Vloeibaar
Bekijk volledige specificaties
“EcoDecalk”
Beoordeling door spiedie (geplaatst op 14-05-2018)
De perfecte ontkalker voor ons koffiezetapparaat van De Longhi. Het werkt goed en hoeft bij ons maar ongeveer 1x per half jaar gedaan te worden.
“EcoDecalk”
Beoordeling door Agnes Heuts (geplaatst op 01-02-2017)
Hallo Beste Mensen , Ben zeer tevreden over ''t ontkalkingsmiddel . Weer heel erg lekker koffie.... 'n Dikke Vette Pluim , groeten Agnes .
Back to top
  Loading...