DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B

DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief
Delonghi cadeaupakket

DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B

Voor wie van een heerlijke koffiespecialiteit houdt die snel gemaakt is met slechts één druk op de knop is de Delonghi Elletta Cappuccino ECAM 44.660.B een absolute aanrader. Binnen een mum van tijd heb jij een heerlijke warme cappuccino of latte macchiato voor je neus. Daarnaast personaliseer je je favoriete melkbereiding eenvoudig met de 'My Milk' knop. Hij is voorzien van een extra stoompijpje waarmee je ook nog melk kan opschuimen of warm maken en heet water kan aftappen. Daarnaast is de DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B nog voorzien van een instelbare water- en koffiehoeveelheid, en de geïntegreerde duurzame conische koffiemolen heeft maar liefst 13 maalstanden! De Real AutoClean toets voor het automatisch reinigen van het cappuccinosysteem maakt het schoonmaken een stuk makkelijker, en dit volautomatische espressoapparaat functioneert met zowel espressobonen als gemalen koffie.

Specificaties

  • 400 gr koffiebonenreservoir
  • 2 L waterreservoir
  • LatteCrema Systeem
  • Real Auto Clean-toets

Dé perfecte melkvoorbereidingen

Met één druk op de knop knop zet je nu de perfecte cappuccino. Hij maakt nog meer heerlijke melkbereidingen zoals warme melk, Flat White of een Espresso Macchiato. Ook kan je je favoriete melkbereidingen personaliseren met de knop 'My Milk'.

Persoonlijk koffie zetten

Je zet niet alleen jouw favoriete melkbereidingen helemaal naar eigen smaak, maar ook gewoon je kopjes koffie. Je kan kiezen tussen verschillende opties. Er is keuze uit espresso of lungo, 1 of 2 kopjes, van extra sterk tot extra licht aroma en je hebt zelfs 3 verschillende temperatuurinstellingen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om koffie te zitten die smaakt naar filterkoffie met de knop 'Long Coffee'.

Makkelijk te reinigen

De DeLonghi Eletta Cappuccino is zeer eenvoudig te reinigen dankzij het Real AutoClean-toets en de automatische ontkalkings- en reiniginsprogramma's. Met Real AutoClean wordt het cappuccinosysteem automatisch gereinigd zodat je deze keer op keer weer kan gebruiken.

Service aan huis

Als je DeLonghi apparaat defect is en je hebt snel een reparatie nodig, hoef je hiervoor niet meer naar de winkel waar je de machine hebt aangeschaft. Dit heet het zogenaamde aan-huis service. Je neemt contact op met de Klantenservice van DeLonghi via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt (als het mogelijk is) gewoon thuis gemaakt!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B
Merk DeLonghi
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Dubbele Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 2,0 liter
Bonenreservoir 350 - 400 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur Zwart
Hoogte 36
Breedte 26
Diepte 46
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur
Serie Eletta
Bekijk volledige specificaties
“Eindelijk!”
Beoordeling door Alex Manders (geplaatst op 31-12-2017)
Week 1 wat verschillende dingen uut moeten proberen zoals het afstellen voor het fijnmalen, de bonen, de hoeveelheid per kopje. Heerlijk dat dat zelf in te stellen is. S ochtends de timer aan en insta koffie. Geweldig! 3 apparaten gehad die allemaal mindee dan 200 euro kosten en niet langer meegingen dan 2 jaar. Alles wat ik lees hebben we de duurdere aanschaf dan ook zo terugverdiend. Van mij een dikke tien
“waardering koffiemachine”
Beoordeling door k.j.koomen (geplaatst op 26-11-2017)
DeLonghi 44.660.b is een zeer makkelijk te bedienen koffiemachine, de producten die deze machine maakt zijn van een heerlijke kwaliteit het schoonmaken is een fluitje van een cent wij hebben geen enkele spijt dat wij deze super machine hebben gekocht de koffie is heet en een perfecte smaak
“Heerlijke koffie Fijn apparaat”
Beoordeling door Ria (geplaatst op 21-10-2017)
WE zijn er erg tevreden mee, makkelijk te bedienen. Uitstekende koffie, mooi apparaat. 1 minpunt is het blad waar je kopje op staat zodat je koffie erin kan lopen erg snel beschadigd v d kopjes/glazen.
Back to top
  Loading...