DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W

Kies je kleur
Een goed alternatief
Delonghi cadeaupakket

DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W

Ben jij ook zo gek op een Flat White of een Espresso Macchiato? Of houd je gewoon van heerlijke koffie met melk? Dan is deze DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM45.760.W zeker een aanrader. Hij is voorzien van het gepatenteerde LatteCrema Systeem. Dit is een exclusief automatisch cappuccinosysteem die de heerlijkste cappuccino, latte macchiato of caffè latte voor jou zet met slechts één druk op de knop. Daarnaast heb je het Milk Menu waar je bijzondere melkbereidingen als warme melk, Flat White en Espresso Macchiato maakt. De DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM45.760.W geeft je bovendien de mogelijkheid om al je soorten koffie te personaliseren qua smaak. Bij koffie met melk doe je dit door de knop 'My Milk', en ook bij het zetten van gewone koffie heb je verschillende keuzes die je kan maken. Denk hierbij aan: espresso of lungo, een of twee kopjes, van extra sterk tot extra licht aroma en drie verschillende temperatuurinstellingen. Het espressoapparaat is te gebruiken met gemalen koffie en espressobonen en heeft een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma.

Specificaties

  • 400 gr bonenreservoir
  • 2 L waterreservoir
  • LatteCrema Systeem
  • Real AutoClean-toets

Real AutoClean-toets

Doordat de DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM45.760.W voorzien is van een Real AutoClean toets, wordt het cappuccinosysteem automatisch schoongemaakt. Het espressoapparaat is daarnaast ook nog voorzien van een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Zo kan je de koffiemachine keer op keer weer gebruiken.

LatteCrema Systeem

Met slechts een druk op de knop zet jij met de DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM45.760.W de lekkerste melkbereidingen dankzij het gepatenteerde LatteCrema Systeem. Denk hierbij aan een Flat White, een Espresso Macchiato of een Italiaanse cappuccino. Je favoriete melkbereidingen kun je daarnaast ook nog helemaal personaliseren dankzij de knop 'My Milk'. Bij het koffiezetten kan je dit ook doen door keuzes te maken uit espresso of lungo, 1 of 2 kopjes, van extra sterk tot extra lichte aroma en tussen 3 verschillende temperatuursinstellingen.

Moderne metalen tiptoetsen

Op het blauwverlichte display lees je alle boodschappen dankzij de twee duidelijke tekstlijnen. De DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM45.760.W is zeer gemakkelijk te bedienen dankzij de metalen tiptoetsen. Zo geniet jij in een handomdraai van de lekkerste koffie, die precies is afgestemd op jouw wensen!

Twee jaar service aan huis

Als je DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM45.760.W defect is en je hebt snel een reparatie nodig, hoef je hiervoor niet meer naar de winkel waar je de machine hebt aangeschaft. Dit is de zogenoemde aan huis service van De'Longhi. Je neemt contact op met de Klantenservice via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt (als het mogelijk is) gewoon thuis gemaakt!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W
Merk DeLonghi
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Dubbele Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 2,0 liter
Bonenreservoir 350 - 400 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Geïntegreerde koffiemolen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep, Warmhoudplaat
kleur Wit
Hoogte 36
Breedte 26
Diepte 46
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Flat White, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur
Serie Eletta
Bekijk volledige specificaties
“DeLonghi Eletta Cappuccino Top”
Beoordeling door Anita van der Wijst (geplaatst op 30-08-2017)
De DeLonghi Eletta Cappuccino Top is écht TOP! Heb hem nu een paar weken en met iedere kop koffie ben ik er zó blij mee. Heerlijke koffie, goed warm, geluidsarm, veel mogelijkheden, gebruiksvriendelijk, groot reservoir voor bonen. Wat wil je nog meer als koffieliefhebber? Oh ja, en hij ziet er mooi uit! Bovendien de service van koffiediscounter is ook TOP! Ik kan gewoon geen minpunt ontdekken. In één woord: fantastisch.
“Delonghi”
Beoordeling door Maurice Abels (geplaatst op 22-01-2017)
De delonghi aangeschaft omdat ik niet overweg kon met de Jura J9, een veel duurder toestel maar met de melkkan die apart staat en het slangetje wat dan steeds schoongemaakt moet worden, vond ik het apparaat lastig en ik merkte dan ook dat ik mijn lekkere cappuccino steeds vaker verruilde voor een glas melk of frisdrank. Dus op zoek naar een handiger model, al snel kwam ik uit op dit toestel. Het toestel is eenvoudig te bedienen, wat een verschil klik je melkkan erop zet je heerlijke bakkie en reinig via de knop op de melkkan direct het melksysteem. En hup alles weer netjes en schoon in de ijskast. Alleen hiervoor geef ik het apparaat al een 10. Er kan lekker veel water in en ook het bonenreservoir is groot zodat je niet na elk bakkie alles weer moet vullen. Het toestel zet lekker hete koffie zonder dat je de beker voorverwarmen moet,dit was bij de jura wel anders. Wij hebben het toestel inmiddels een maand in gebruik en ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel degelijk is uitgevoerd, en we nog geen nare dingen hebben ondervonden. Ik heb al heel wat apparaten op mijn keukenblad gehad, maar de delonghi bevalt tot dit moment het beste van allemaal. Is het dan alleen positief ? nee dat niet, het plaatje waar je beker opstaat is inderdaad erg gevoelig en ziet er snel niet mooi meer uit, maar dat is dan ook het enigste dat ik kan verzinnen. Top toestel voor een prima prijs, ik zeg gewoon kopen.
“Delonghi machine”
Beoordeling door Bektan Diks (geplaatst op 12-01-2017)
Wat zijn wij blij met deze machine zeg... we hadden eerst de esam 4500 en dat was al een goede machine maar deze is nog veel beter... Het grote voordeel vinden wij zelf dat alles apart in te stellen is. Van sterkte, inhoud, warmte enzovoort. Alles overzichtelijk en duidelijk. Een echte aanrader dus.
Back to top
  Loading...