De'Longhi - Better Everyday

De’Longhi is een beroemd Italiaans familiebedrijf opgericht in 1902. Echt tot stand kwam het bedrijf pas in 1950. Het was toen een belangrijke producent van draagbare kachels en airco’s. Inmiddels heeft het bedrijf zich veel verder ontwikkeld. De’Longhi heeft nu huishoudelijke apparaten in bijna elke categorie. Voor bijna ieder huishoudelijk klusje is er wel een De'Longhi product. Het merk staat vooral bekend om haar espressomachines. Maar ook haar airco’s zijn nog steeds populair. De fantastische koffiemachines van De'Longhi vind je in ons assortiment!

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van De'Longhi

Waarom een De'Longhi koffiemachine?

Bij een De'Longhi-volautomaat wordt het verse koffiearoma behouden en krijg je altijd de beste koffie in jouw kopje. Ook personaliseer je heel eenvoudig de machine. Dan bereid je jouw favoriete koffie met slechts één druk op de knop. De machines van De'Longhi hebben een uitneembare zetgroep. Het is van belang deze compacte zetgroep een keer per week even goed om te spoelen onder een lauwwarme kraan. Daarnaast is het belangrijk de machine te ontkalken wanneer de machine dit aangeeft. Zo verleng je de levensduur van jouw machine!

Aanbod bekijken

De enige echte De’Longhi espressomachine

Met een De’Longhi espressoapparaat maak je met gemak de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato. Ze hebben ontzettend veel smaak dankzij de hogedrukpomp. Hierdoor komen alle aroma’s vrij en zo ontstaat er een heerlijk romige laag crème. De espressoapparaten zijn makkelijk in gebruik en erg snel. Bovendien hebben de apparaten ontzettend mooie designs.

Compleet instelbaar

Bij de volautomatische espressomachines worden koffiebonen gebruikt die door het apparaat zelf vers worden gemalen. De volautomatische espressomachines van De’Longhi hebben veel functies en verschillende instellingen, waardoor je gemakkelijk je favoriete bakje samenstelt. Je kunt bijvoorbeeld instellen hoe sterk de koffie is, hoe groot je kopje koffie is, welke temperatuur je je koffie wilt en daarnaast is de samenstelling van koffie en melk ook aan te passen.

Aanbod bekijken

De'Longhi PrimaDonna

Op zoek naar een machine die eenvoudig en snel perfecte cappuccino, latte macchiato of espresso zet? Met de meest mooie designs. Dan zijn dit de perfecte machines voor jou!
Alle DeLonghi volautomaten met cappuccinosysteem zijn uitgerust met 2 afzonderlijke thermoblocks. Dit heeft als voordeel dat je met één druk op de knop een cappuccino kunt zetten en dat de melk een afzonderlijke temperatuur heeft van de koffie. Het apparaat hoeft niet te wachten na het zetten van melk voordat het water weer is verwarmd voor de koffie. Dus je kunt achter elkaar koffie blijven drinken.

PrimaDonna Actie

Bij alle PrimaDonna machines krijg je 3 jaar garantie en service aan huis. Ook krijg je een Workshop cadeau, een De'Longhi expert zal bij je thuis langskomen om je álles uit te leggen over je nieuwe aanwinst.

Bekijk serie

De juiste onderhoud voor jouw machine

Om optimaal te kunnen blijven genieten van je koffiemachine moet de machine goed onderhouden worden. Bij De'Longhi volautomatische koffiemachines kan de zetgroep er worden uitgehaald. Wij raden aan om één keer per week de zetgroep even goed af te spoelen met lauwwarm water.

De volautomatische machines van DeLonghi geven zelf aan om ontkalkt te worden. Dit is afhankelijk van het gebruik maar ook de hardheid van het water bij je thuis. Het is belangrijk om de machine te ontkalken, dit moet altijd op vloeibare basis en zal ongeveer om de twee maanden zijn. Wanneer je in een gebied woont waar het water aanzienlijk hoog ligt raden wij aan een waterfilter te gebruiken. Een waterfilter gaat ongeveer twee maanden mee en het blijft noodzakelijk om de machine te ontkalken.

Bekijk onderhoud

Service aan huis

Is je DeLonghi defect of klopt er iets niet? Dan hoef jij dankzij de service aan huis van De'Longhi bijna niets te doen om het op te lossen. Je neemt contact op met de klantenservice via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt - indien mogelijk - gewoon thuis gerepareerd!

Garantie
Back to top
  Loading...