Demo Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570

Demo Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570

Normale prijs: 899,-

Special Price 599,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Demo model - Open Doos Policy

U vindt dit product in onze 'Opruimkelder' omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie.

Met vriendelijke groet,

Tom Coronel

Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570: Makkelijk de lekkerste koffie voor iedereen!

Wil je elke dag lekker kunnen experimenteren met de smaak van de lekkerste koffie dan is de PicoBaristo Deluxe SM5570 iets voor jou. De PicoBaristo Deluxe SM5570 maakt elke dag weer de lekkerste koffie klaar, hij heeft maar liefst 5 verschillende aromasterktes en wel 12 maalstanden. Geniet van de beste koffiedranken met natuurlijk perfect melkschuim dankzij de Latte-perfetto-technologie.

Specificaties

  • Volautomatische espressomachine
  • Capaciteit waterreservoir: 1,7 L
  • Capaciteit bonenreservoir: 250 gr
  • Automatisch cappuccinosysteem
  • AquaClean-filter

AquaClean-filter

De AquaClean-filter zorgt ervoor dat kalk geen kans krijgt en ontkalken 5.000 kopjes lang niet nodig is*. Het filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een innovatieve ionenwisselaar en een geavanceerde micro poreuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Er zit standaard 1 AquaClean-filter in de doos meegeleverd. *Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en 8 filtervervangingen

Koffie op maat en 100% keramische molens

Je kunt de Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570 volledig afstemmen op jouw smaak. De bonen zijn in maar liefst 10 standen te malen en zelfs voor de sterkte van je koffie heb je een vijftal keuzes. Zo heb je altijd een kopje koffie op maat. Daarnaast werkt deze volautomaat met 100% keramische molens, waardoor je jarenlang gegarandeerd wordt van de heerlijkste koffie. Door het keramische materiaal wordt de ideale korrel gecreëerd en zal de koffie nooit een verbrande smaak meer hebben.

5 aromasterktes en 12 maalstanden

Met deze volautomatische machine krijg je een ruim aanbod met heel veel heerlijke keuzes. Er zijn genoeg opties om je drankje aan je smaak aan te passen. U kunt heel gemakkelijk de hoeveelheid, sterkte en temperatuur per drankje instellen hoe jij het graag drinkt en dat opslaan. Zo kun je eindeloos blijven experimenteren en heerlijke drankjes maken.

Latte-perfetto-techniek

De Latte-Perfetto-technologie zorgt ervoor dat elke latte machiato en capuccino wordt bedekt met een heerlijke melk laag. In deze melkbeker wordt de melk 2 keer opgeschuimd. Daarna word de schuimlaag van precies de juiste temperatuur in je koffie geschonken.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Demo Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570
Merk Saeco
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,8 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Gebruikersprofielen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur Zwart
Gebruikersprofielen 4 profielen
Hoogte 34
Breedte 22
Diepte 43
Koffiespecialiteiten Americano, Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim, Ristretto
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie PicoBaristo DeLuxe
Beoordeeld met Tom's Choice
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...