Durgol Swiss espresso ontkalker

Normale prijs: 12,95

Special Price 8,95

Niet op voorraad

  • 3 stuks of meer voor 6,66 p.st.  bespaar 26%
  • 6 stuks of meer voor 6,23 p.st.  bespaar 31%
  • 12 stuks of meer voor 5,99 p.st.  bespaar 34%
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Durgol® Swiss espresso® ontkalker

Durgol® Swiss espresso® reinigt en onderhoudt espresso machines van alle merken grondig. Ontkalkers van het merk Durgol® worden sinds 1951 door de firma Düring AG in Zwitserland geproduceerd. Durgol® is marktleider in Zwitserland en diverse andere landen. De firma Durgol werkt nauw samen met grote fabrikanten van espressomachines, steamers en andere huishoudelijke apparaten. Zij beschikken door de gezamenlijke ontwikkelingsactiviteiten over uitgebreide knowhow op het gebied van de ontkalking. Diverse fabrikanten van koffiemachines, waaronder DeLonghi, Philips, Princess, HEMA etc. adviseren hun klanten al jaren Durgol® Swiss espresso® te gebruiken en bundelen ook Durgol® met hun producten. Durgol® Swiss espresso® is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Durgol Swiss espresso ontkalker
Merk Durgol
Soort reiniging Ontkalken
Type ontkalking Vloeibaar
Bekijk volledige specificaties
“aankoop ontkalker”
Beoordeling door paul rood (geplaatst op 07-08-2016)
snelle afhandeling ondanks vertraging, vooral de duidelijke communicatie over hoelang de vertraging duurde is erg prettig.
“Ontkalker van Durgol”
Beoordeling door Paul (geplaatst op 25-04-2016)
Dit product wordt door een grote fabrikant aanbevolen. Het is goed werkend maar minder scherp voor het materiaal wat er in die apparaten gebruikt worden. goede resultaten dus.
“durgol swiss”
Beoordeling door Marcel (geplaatst op 08-07-2015)
Een paar jaar in Zwitserland gewoond en toen gebruikte ik ook al durgol en kwam het toevallig tegen in de winkel. De verkoper vroeg of ik een review wilde schrijven, dus bij deze. Ik heb net een nieuwe Jura gekocht en direct van de aanbieding gebruik gemaakt. Mijn tip is gebruik durgol en niets anders. Echt het beste voor je machine en je behoudt lekkere koffie.
Back to top
  Loading...