Durgol Swiss espresso ontkalker set -6- flesjes

Durgol Swiss espresso ontkalker
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Durgol Swiss espresso ontkalker set -6- flesjes

Ontkalkers van het merk Durgol worden sinds 1951 door de firma Düring AG in Zwitserland geproduceerd. Durgol is marktleider in Zwitserland en diverse andere landen. De firma Durgol werkt nauw samen met grote fabrikanten van espressomachines, steamers en andere huishoudelijke apparaten. Zij beschikken door de gezamenlijke ontwikkelingsactiviteiten over uitgebreide knowhow op het gebied van ontkalking. Diverse fabrikanten van koffiemachines, waaronder DeLonghi, Philips, Princess, HEMA etc. adviseren hun klanten al jaren Durgol Swiss espresso te gebruiken en bundelen ook Durgol met hun producten. Durgol Swiss espresso is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken. Alle volautomaten, halfautomaten maar ook alle koffiepad machines kunt u het beste ontkalken met Durgol Swiss espresso. Ook diverse grote servicecentra geven hun voorkeur aan Durgol Swiss espresso.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Durgol Swiss espresso ontkalker set -6- flesjes
Merk Durgol
Soort reiniging Ontkalken
Type ontkalking Vloeibaar
Bekijk volledige specificaties
“Durgol ontkalkingsmiddel”
Beoordeling door Anna Catharina Uland-Boot (geplaatst op 01-02-2018)
We gebruiken dit middel ruim 3 jaar. Bevalt goed..Prijs technisch nemen wij gelijk 6 flesjes voor een halfjaar. Snelle levering. En goede bezorging. Fijne site om te bestellen , overzichtelijk.
Beoordeling door Q (geplaatst op 12-12-2017)
Goede ontkalker, ook voor waterkoker en afwasmachine
“durgol flesjes”
Beoordeling door E Hendriks (geplaatst op 08-11-2017)
ik ben zeer tevreden met dit product. gebruik het al een hele tijd voor mijn espressomachine te ontkalken.Vandaag besteld, morgen in huis.
Back to top
  Loading...