Francis Francis X7.1 MIE - Wit

Normale prijs: 199,-

Special Price 148,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Francis Francis X7.1 MIE Wit

De Francis Francis X7 MIE straalt authenticiteit uit. De machine communiceert met akoestische signalen, bijvoorbeeld als de juiste temperatuur bereikt is. Het is een compacte en onderhoudsvriendelijke machine, waarin functionaliteit wordt gekoppeld aan een fraai design en traditie zich weet te verzoenen met moderniteit. Ook is dit stijlvolle espressoapparaat uitgerust met een automatisch ontkalkingsprogramma. Bereiden van espresso is bijzonder eenvoudig en met de stoompijp maak jij de mooiste cappuccinoschuim.

Specificaties

  • Iperespresso machine
  • Capaciteit waterreservoir: 1 L
  • Stoompijp
  • Power Save

Perfectie in een kopje

Metodo Iperespresso (MIE), is het nieuwste resultaat van het onderzoek door illycaffè. Illy caffè biedt de perfectie van een uistekende espresso. Biedt de perfectie van een uitstekende espresso. Je hebt ook de mogelijkheid om heel eenvoudig steeds opnieuw een perfecte espresso te bereiden dankzij het vernieuwende extractiesysteem, de capsule en de speciale Francis Francis espresso apparaten X7 en X8.

De unieke capsule

De capsule – waarop vijf internationale patenten rusten – is een echte, complete extractiegroep, waarbij het klassieke proces van ‘infusie’ vervangen wordt door twee verschillende fasen:
1) De hyperinfusie: uniforme en optimale omstandigheden en grotere druk in de capsule brengen het aroma en body van de koffie optimaal naar boven.
2) De emulsie: de koffie loopt door de opening van het klepje waardoor het zich vermengt met de lucht en zo een rond, fluwelig en duurzaam crèmelaagje doet ontstaan.

Praktische voordelen op een rijtje

Naast de voortdurende perfectionering van de espresso biedt het systeem nog andere voordelen:
- Gebruiksgemak: iedereen slaagt erin om met dit systeem een perfecte espresso te maken.
- Maximale hygiëne en minimaal onderhoud de koffie en de machine komen nooit met elkaar in contact.
- Geen verspilling na opening van het zakje blijft de capsule nog 30 dagen optimaal bewaard, wat veel langer is dan de normale periode van sluiting of inactiviteit.
- Langdurige crèmelaag 15 tot 30 minuten: zolang blijft het crèmelaagje van de espresso intact, alle tijd dus om eerst diverse soorten koffie te bereiden en ze dan pas op te dienen, zoals zo vaak het geval is in een restaurant, een wijnbar of een hotel.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Francis Francis X7.1 MIE - Wit
Merk illy koffie
Type Machine Halfautomaat
Melkopschuimmethode Stoompijpje
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,0 liter
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Cups
Aantal kopjes per zetbeurt 1 kopje
Extra opties Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir
kleur Wit
Hoogte 31
Breedte 28
Diepte 29
Koffiespecialiteiten Espresso, Koffie
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid
Bekijk volledige specificaties
“Lekkere koffie, maar nu lek...”
Beoordeling door Dennis Plantinga (geplaatst op 04-02-2014)
Vlak voor de kerst het apparaat geleverd gekregen. Erg blij mee en na wat experimenteren heerlijke cappuccino's gemaakt. Goede prijs-kwaliteit, al blijven de cups relatief gezien duur. Heb erg genoten van het apparaat, helaas is deze nu, na 5 weken gebruik ingezonden voor reparatie. Veel lekkage naast de pistonhouder en uit de behuizing. Wellicht een maandagmorgen model? Hopelijk istie snel weer terug, want nu moeten we het zonder doen, en dat is niet jammer!
“Simpel en lekker”
Beoordeling door Nancy (geplaatst op 27-12-2013)
Simpel en lekker voor de espresso liefhebber. Er zitten weinig toeters en bellen op. Leuk dat er een belletje gaat als de machine klaar is voor gebruik. De lungo is lekker als je liever minder sterke koffie drinkt. De cup draait moeilijk vast als je niet zoveel kracht hebt. Het waterreservoir is idd moeizaam los te krijgen en laat ook een waterspoortje na. De laatste twee dingen zijn voor verbetering vatbaar.
“Perfect”
Beoordeling door Stijn (geplaatst op 13-12-2013)
Sinds enkele weken aan het genieten van zeer lekkere koffie met dit apparaat. Het apparaat maakt de perfecte espresso of cappucino. Het duurt wel langer om te maken dan pakweg senseo maar de koffie is dan ook heel lekker. Totaal niet vergelijkbaar met senseo koffie... De drie gratis blikken capsules zijn wel wat later toegekomen wegens niet voorradig maar toch nog opgezonden. vriendelijke en correcte service!
Back to top
  Loading...