Francis Francis X7.1 MIE - Zwart

Normale prijs: 199,-

Special Price 149,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Francis Francis X7.1 MIE Zwart

De Francis Francis X7 MIE straalt authenticiteit uit. De machine communiceert met akoestische signalen, bijvoorbeeld als de juiste temperatuur bereikt is. Het is een compacte en onderhoudsvriendelijke machine, waarin functionaliteit wordt gekoppeld aan een fraai design en traditie zich weet te verzoenen met moderniteit. Ook is dit stijlvolle espressoapparaat uitgerust met een automatisch ontkalkingsprogramma. Bereiden van espresso is bijzonder eenvoudig en met de stoompijp maak jij de mooiste cappuccinoschuim.

Specificaties

  • Iperespresso machine
  • Capaciteit waterreservoir: 1 L
  • Stoompijp
  • Power Save

Perfectie in een kopje

Metodo Iperespresso (MIE), is het nieuwste resultaat van het onderzoek door illycaffè. Illy caffè biedt de perfectie van een uistekende espresso. Biedt de perfectie van een uitstekende espresso. Je hebt ook de mogelijkheid om heel eenvoudig steeds opnieuw een perfecte espresso te bereiden dankzij het vernieuwende extractiesysteem, de capsule en de speciale Francis Francis espresso apparaten X7 en X8.

De unieke capsule

De capsule – waarop vijf internationale patenten rusten – is een echte, complete extractiegroep, waarbij het klassieke proces van ‘infusie’ vervangen wordt door twee verschillende fasen:
1) De hyperinfusie: uniforme en optimale omstandigheden en grotere druk in de capsule brengen het aroma en body van de koffie optimaal naar boven.
2) De emulsie: de koffie loopt door de opening van het klepje waardoor het zich vermengt met de lucht en zo een rond, fluwelig en duurzaam crèmelaagje doet ontstaan.

Praktische voordelen op een rijtje

Naast de voortdurende perfectionering van de espresso biedt het systeem nog andere voordelen:
- Gebruiksgemak: iedereen slaagt erin om met dit systeem een perfecte espresso te maken.
- Maximale hygiëne en minimaal onderhoud de koffie en de machine komen nooit met elkaar in contact.
- Geen verspilling na opening van het zakje blijft de capsule nog 30 dagen optimaal bewaard, wat veel langer is dan de normale periode van sluiting of inactiviteit.
- Langdurige crèmelaag 15 tot 30 minuten: zolang blijft het crèmelaagje van de espresso intact, alle tijd dus om eerst diverse soorten koffie te bereiden en ze dan pas op te dienen, zoals zo vaak het geval is in een restaurant, een wijnbar of een hotel.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Francis Francis X7.1 MIE - Zwart
Merk illy koffie
Type Machine Cupmachine
Melkopschuimmethode Stoompijpje
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,0 liter
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Cups
Aantal kopjes per zetbeurt 1 kopje
Extra opties Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir
kleur Zwart
Hoogte 31
Breedte 28
Diepte 29
Koffiespecialiteiten Espresso, Koffie
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid
Bekijk volledige specificaties
“Espresso”
Beoordeling door Laurens (geplaatst op 28-06-2016)
Een prima, eenvoudig te gebruiken en stijlvol apparaat. Pros: -Heerlijke koffie/espresso. -Simpel in gebruik. -Hendel geeft het gevoel alsof je in de horeca aan het werk bent. -Gemakkelijk schoon te maken. Cons: -Meerdere kopjes zetten duurt even, 1 per keer. -Water reservoir is relatief snel leeg. -De knop om de hoeveelheid koffie in te stellen is zwaar om lang in te houden.
“Francis X7.1 Mie ”
Beoordeling door Marca (geplaatst op 08-11-2015)
Prachtig apparaat, een plaatje in de keuken. Heerlijke koffie. Pas anderhalve dag in bezit. De bezorging ging niet helemaal goed, maar dat is door koffiesicounter netjes opgelost.
“Snel een 2e kop koffie”
Beoordeling door manoek (geplaatst op 13-10-2013)
Je hoeft niet lang te wachten om snel een 2e bak koffie te zetten, er is een snellere oplossing.... TIP: Als je de melkschuimer hebt gebruikt, plaats dan even een leeg kopje onder de machine. Druk 1x snel op de stoomknop, vervolgens snel op de middelste grote koffiekop. Het lampje van de kleine kop koffie licht nu geel op. LET OP: Houdt nu de stoomknop voor 3/4 seconde ingedrukt. Het apparaat zal de stoomstang versneld schoonblazen. Dit duurt ongerveer 10/15 sec. Als deze uitgeblazen is zal de middelste grote knop weer blauw oplichten. Klaar voor gebruik voor een 2de bakje.
Back to top
  Loading...