Garantietermijn
Service center

:
:

2 jaar
076 - 523 36 00 of via de website van De'Longhi

Voor DeLonghi espressoapparaten geldt een garantietermijn van twee jaar (Europese wettelijke garantie gewaarborgd door de Richtlijn 1999/44/EG). De garantie omvat alle aanspraken op grond van fabricagefouten.


Service aan huis voor volautomatische espressoapparaten
De DeLonghi volautomatische espressoapparaten worden gratis aan huis hersteld gedurende de garantieperiode van twee jaar. Wanneer u een technisch probleem heeft, raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice van DeLonghi. Ze proberen eerst telefonisch het probleem voor u op te lossen. Indien het probleem niet telefonisch te verhelpen is, wordt u door de technische dienst verder geholpen.


TIP: Wanneer het apparaat niet werkt, kan de oorzaak van de storing soms eenvoudig achterhaald en opgelost worden met de FAQ van De'Longhi.


Tips voor een goede werking van onze volautomatische espressoapparaten: 

  • Doordat u geregeld water opwarmt om uw koffie te zetten, vertoont het apparaat na verloop van tijd kalkafzetting. Ontkalk daarom uw apparaat wanneer het controlelampje knippert (apparaten zonder display) of wanneer dit op de display verschijnt (apparaten met display).
  • In koffie bevinden zich veel vetten en oliën die zich vastzetten op het filter. Na verloop van tijd bemoeilijkt dit de doorloop van de koffie. Daarom raden wij aan de zetgroep minimaal eenmaal per week uit de machine te nemen en onder de kraan te spoelen.  LET OP: de zetgroep mag alleen worden verwijderd wanneer het apparaat uitgeschakeld is. Indien u probeert de zetgroep te verwijderen terwijl het apparaat nog aanstaat, kunt u het apparaat beschadigen.

 

Overige producten van DeLonghi


Overige producten, zoals bepaalde koffiemachines, waterkokers en broodroosters, kun je met een registratieformulier naar het DeLonghi Servicecentrum in Fleurus, België sturen. Ook hier geldt dat de oorzaak van een storing soms eenvoudig achterhaald en opgelost worden met de FAQ van De'Longhi. Kijk voor meer informatie over reparatiemogelijkheden hier.

Back to top
  Loading...