Jura - if you love coffee

Jura heeft een aantal Zwitserse kernwaarden waar zij zeer trots op zijn. Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die bij Jura in het DNA staan. Als enige merk richt dit Zwitserse merk zich volledig op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Een volautomaat van Jura staat synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudig bediening en een subliem design.

Perfecte accessoires

Alles voor jouw ultieme koffiebeleving

Naast de premium-koffiemachines heeft Jura ook altijd de perfecte accessoire om jouw ultieme koffiebeleving af te maken. En om helemaal optimaal te genieten van jouw vers gemaakte kopje koffie, cappuccino of espresso neem je natuurlijk een bijbehorend Jura kopje of glas. Zo voel jij je de koning te rijk! Voor een cappuccino of een latte macchiato heb je natuurlijk perfect melkschuim nodig. Met een Jura melkkoeler maak je heerlijk micro-schuim. Zo fijn zie je het normaal alleen bij een professionele Barista!

Accessoires bekijken

Jura koffiemachine

Hoogwaardige Zwitserse kwaliteit

Wil jij een prachtige Jura koffiemachine aanschaffen? In onze winkel in Naarden kunnen wij je voorzien van deskundig advies en kun je direct jouw nieuwe Jura mee naar huis nemen. Bestel je liever uit de luie stoel? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben Jura espressomachines op onze zustersite Koffiestore.

Machines bekijken
Back to top
  Loading...