Espresso machines worden vaak intensief gebruikt. Ook gaat er water en koffiebonen in en blijft er afval over. Het zijn dus best ingewikkelde machines. Hierdoor komt het soms wel eens voor dat hij kapot gaat. Dit is natuurlijk heel vervelend en wij zullen u proberen hier zo goed mogelijk mee te helpen. Heeft u een koffiemachine in huis en gaat deze kapot, dan wilt u deze (in de regel) niet zomaar vervangen. Koffiemachines zijn geen wegwerpvoorwerpen. Ze zijn vaak duur en de meeste mensen wennen aan hun espressomachine. Met het juiste onderhoud (eens in de drie jaar bijvoorbeeld een servicebeurt) zou de machine ook circa tien jaar mee moeten kunnen gaan. Gaat de machine toch kapot, dan wilt u, voordat u een nieuwe machine aanschaft, eerst kijken of reparatie een optie is.

Wat kunt u doen?

Is uw espressomachine kapot, dan helpen wij u graag met de reparatie. Bij Koffiediscounter.nl in Naarden hebben we op onze reparatieservice een uitstekend team vakmensen die het defect aan uw volautomatische- of semiautomatische koffiemachine uitstekend kunnen beoordelen en misschien ook wel direct kunnen verhelpen.

Bij Koffiediscounter hebben wij een reparatieservice voor alle merken. U kunt voor het merk Jura de reparatie direct met Jura zelf regelen, als u dat wilt. U kunt uw aanvraag indien op de site van Jura zij verzorgen het volledig transport voor u, van inpakken tot veilig vervoeren. Jura komt namelijk langs met speciale transportboxen, hierdoor is het vervoer van uw apparaat gegarandeerd veilig. U heeft bij de vervoerder van Jura zelf invloed op wanneer en hoe laat ze bij u langskomen. 

Klik hier voor meer informatie en ga direct naar de site van Jura!

Back to top
  Loading...