Melitta Caffeo Gourmet zilver

Melitta Caffeo Gourmet zilver
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief

Melitta Gourmet zilver

De prachtige Melitta Gourmet zilver bestaat uit verchroomde elementen zoals de koffieuitloop, draaiknop voor de koffiehoeveelheid en Perfect Cappuccino. Oftewel, kwaliteit verzekerd. De Melitta Gourmet zilver heeft een aantal unieke functies zoals Aroma Boost, Aromasafe dubbel bonenreservoir, Rotary Switch met tekstdisplay en natuurlijk Perfect Cappuccino.

 • Volautomatische espressomachine
 •  Bonenreservoir met 2 kamers
 • AromaAdjust: kies 5 verschillende koffiesterktes
 • Perfect Cappuccino, Latte & Espresso
 • Geïntegreerde Caffeo Melkopschuimer
 • Dubbele bonencontainer 2 x 135 gram
 
 • Zet 2 kopjes tegelijk
 • Individuele programmering
 • In hoogte verstelbare uitloop
 • Energiezuinig
 • Eenvoudige en hygiënische reiniging
Melitta Gourmet zilver  

Fantastisch melkschuim

Perfect Cappuccino op de Melitta Gourmet zilver zorgt voor het beste melkschuim. Het melkschuim is zo goed, dat deze zelfs bekroond is. De Perfect Cappuccino werkt eenvoudig en makkelijk. Je schuimt melk direct op in je kopje en je hebt dus geen andere kop meer nodig.

Kies je aroma

De Melitta Gourmet zilver heeft een twee-kamer bonenreservoir. Kies twee koffieboonsoorten, bijvoorbeeld een van een cappuccino en een andere voor je espresso. De AromaSafe bonenreservoir zorgt ervoor dat het reservoir goed wordt afgesloten. Hierdoor wordt er een langer aromabehoud gegarandeerd.

  Melitta Gourmet zilver
Melitta Gourmet zilver  

 Hoe sterk wil je 'm hebben?

Deze functie zorgt er voor dat je de koffiesterkte zelf in kan stellen. Kies tussen extra mild, mild, gemiddelde sterkte, sterk of extra sterk ook wel Aroma Boost genoemd. Dit is direct instelbaar via de preselectie in het menu.

Eenvoudige reiniging

Het reinigings- en ontkalkingsprogramma van de Melitta Gourmet zilver is geoptimaliseerd en belooft meer gebruiksgemak. Het programma kan direct door de Rotary Switch worden ingesteld. Via het tekstdisplay worden aanwijzingen gegeven over de voortgang en de mogelijkheid het nog makkelijker te maken voor de gebruiker.

  Melitta Gourmet zilver
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Melitta Caffeo Gourmet zilver
Merk Melitta
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Stoompijpje
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,8 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Dubbele bonenreservoir
kleur Zilver
Hoogte 28
Breedte 35
Diepte 48
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim
Bekijk volledige specificaties
“Prima koffiemachine!”
Beoordeling door L.H. Braber (geplaatst op 16-12-2017)
Na lang dubben hebben we toch besloten een espressomachine aan te schaffen. We kochten een Siemens EQ5, maar deze heb ik na 4 dagen weer teruggebracht omdat de koffie lauw was. Binnen het budget dat we gesteld hadden kwam deze Melitta espresso machine en ik moet zeggen: we zijn er super tevreden over!! De koffie is heerlijk heet, de kopjes worden een klein beetje opgewarmd (bovenop zit een rooster), de zetgroep is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken en de display en de menuutjes ogen zeer luxe. Er komt wel redelijk snel een melding dat het lekbakje vol zit, maar dan krijg je ook weer minder snel schimmel. De opschuimer is luxe, dat is een spiraaltje dat hard ronddraait. De machine ziet er mooi uit en de koffie is super. Wat ons betreft een aanrader!!
“Melitta gourmet”
Beoordeling door Ton van den Berg (geplaatst op 08-12-2017)
Goedendag, Mooie, strakke machine. Goede koffie. Heb een vraag gesteld aan service desk, snel antwoord. Wat ik wel wil vermelden, is dat het apparaat na elk kopje koffie, ook intern spoelt. Hierdoor veel water in het lekbakje. En veel water bij vullen. Griet Ton
“Melitta Caffeo Gourmet”
Beoordeling door T. B. K. Terlinden (geplaatst op 08-12-2017)
Na bij een collega 2 bakjes koffie te hebben gedronken enige maanden geleden heb ik uiteindelijk besloten om er ook een aan te schaffen. Hoewel het apparaat behoorlijk duur is ben ik vanwege Black Friday toch overstag gegaan. Hoewel ik nog niet de juiste koffiebonen gevonden heb, ik ben nog aan het experimenteren, heb ik nog geen dag spijt van mijn aankoop gehad. De koffie smaakt veel beter dan met een normaal apparaat waarbij er water door reeds gemalen koffie loopt. De combinatie van vers gemalen en onder hoge druk bereide koffie smaakt veel "romiger" dan normaal gezette koffie. De smaak gaat al richting van een professioneel koffiezetapparaat zoals in restaurants. Na het vinden van de voor mij juiste koffiebonen zal de koffie in het vervolg "top" smaken. Enige nadeel het schoon maken, met name de lekbak, is bewerkelijk. Maar voor een goed bakkie koffie moet je wat over hebben. De service van Melitta, ik heb hem nog niet nodig gehad, lijkt mij 100 % in orde, er is een noodhulptelefoonnummer beschikbaar. Kortom een zeer n goed apparaat dat redelijk makkelijk te bedienen is.
Back to top
  Loading...