Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Melitta


Black Friday 2017
officiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Melitta dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

In ons assortiment vind je diverse producten van Melitta. Wij hebben uiteraard espressomachines van Melitta tegen scherpe prijzen, maar bij ons vind je ook Melitta melkopschuimers, koffiemachines en reinigingsproducten. Melitta staat voor hoge kwaliteit, design, functionaliteit en is gemakkelijk in gebruik. Kies je dus voor een Melitta koffiemachine, dan kies je voor kwaliteit!


Wie is Melitta?

Melitta Bentz was in 1908 de uitvinder van de koffiefilter en veel mensen kennen Melitta dan ook van de ouderwets gezellige filterkoffie. Het plezier in koffie was zowel toen als nu de drijfveer om met liefde voor het product altijd het beste koffie genot te bieden. Tegenwoordig is Melitta veel meer en bieden de geavanceerde Melitta koffiemachines je modern gemak en volmaakt koffiegenot.

Melitta koffiemachine

Bij Koffiediscounter.nl vind je een ruim aanbod van Melitta koffiemachines. Met ons handige filtersysteem kies je een Melitta koffiemachine die precies bij jouw wensen past. Je kan filteren op de inhoud van het waterreservoir of op wat voor manier je koffiemachine voorzien wordt van melk. De Melitta Caffeo serie bestaat uit verschillende koffie volautomaten met een prachtig design. Deze volautomatische bonenmachines zijn geschikt voor vele koffiespecialiteiten zoals de latte macchiato, cappuccino, ristretto, lungo en natuurlijk espresso. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo waan je jezelf een echte barista met de Melitta Caffeo Barista of Varianza waarbij je door de Bean Select modus uit twee soorten koffiebonen kunt kiezen. De Melitta koffiemachines zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een uitneembare zetgroep.

Melitta melkopschuimer

Naast espressomachines, koffiezetapparaten en accessoires hebben wij ook melkopschuimers van Melitta in het assortiment. Met een Melitta melkopschuimer maak je zelf de lekkerste melkvariaties zoals bijvoorbeeld een cappuccino. Wij bieden melkopschuimers van Melitta aan in het rood, wit en zwart.

Melitta ontkalk- en reinigingsspullen

Wanneer je een mooie espresso volautomaat van Melitta hebt aangeschaft, wil je er natuurlijk ook zo lang mogelijk mee doen. Dan is het belangrijk dat je er ook op de juiste manier mee omgaat. De Melitta koffiemachine moet op tijd schoongemaakt en ontkalkt worden. Dat is niet alleen goed voor je machine, maar ook voor de kwaliteit van je koffie. Daarnaast ben je er ook van verzekerd dat je koffiemachine langer meegaat als je er goed voor zorgt. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan ontkalk- en reinigingsmiddelen voor je Melitta koffiemachine.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top