Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Bodum


 
officiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Bodum dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Het ruime assortiment van Bodum zit vol met innovatieve design producten met lage prijzen, direct op voorraad en altijd snel geleverd. Koffie drinken wordt een feest met de fraaie design producten van Bodum. Voortaan geniet u in stijl van uw heerlijke kop koffie!


Bodum

Bodum is in 1944 in Kopenhagen Denemarken opgericht. Bodum zette zich in de jaren 60 internationaal op de kaart dankzij het unieke concept: design producten die functioneel, kwalitatief en betaal zijn. Geheel volgens de visie van oprichter Peter Bodum waarbij “goed design niet duur hoeft te zijn”. Het bedrijf staat bekend om de prachtige Scandinavische designs van haar producten. Deze innovatieve design producten zijn nu te vinden in ons ruime Bodum assortiment.
Er zijn vele koffie accessoires te krijgen van Bodum. Er zijn de unieke dubbelwandige glazen en mokken en cafetières voor een verse kop koffie. Verder zijn er waterkokers en thermoskannen, en voor degene die echt verse koffie willen hebben elektrische koffiemalers om zelf koffiebonen te malen.

Bodum cafetiere

Met één van de vele Bodum cafetières, ook wel een koffiepers genoemd, maakt u een heerlijk verse kop koffie zonder dat deze aan smaak inlevert. Een Bodum cafetiere is een ontzettend functioneel product. Een cafetiere helpt je om handmatig heerlijke koffie te maken. Je doet heet water en gemalen koffie in het filter van de cafetiere. Vervolgens druk je het filter naar beneden totdat je koffie de juiste smaak heeft. De gemalen koffie wordt tegen de bodem gedrukt en je kan de koffie inschenken. Heel simpel en snel! Bodum heeft diverse designs. De een is nog mooier dan de ander, maar allemaal even functioneel!
Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, want hij kan gewoon in de vaatwasser!

Bodum koffiemolens en melkopschuimers

In het assortiment van Bodum vind je elektrische koffiemolens. Hiermee kun je zelf de lekkerste koffie maklen. Doe de koffiebonen in de molen en maal de koffie tot het fijn is. Bodum heeft ook melkopschuimers, zowel elektrische als handmatige. Giet er koude melk in en klop deze op. Zo heb je voor je verse kop koffie een heerlijk verse melkschuimlaag. Zowel de melkopschuimers als de koffiemolens hebben unieke designs.

Bodum Dubbelwandige glazen

Bodum glazen zijn kwalitatieve glazen, met fraaie designs. Door de slimme isolatie van lucht tussen twee glazen wanden verbrand je je handen niet meer aan een te hete mok of glas. Met dubbelwandige glazen uit de bekende Pavina en Canteen serie zet je iets fraais op tafel.

Bodum Thee accessoires

Onder de vele theepotten die Bodum te bieden heeft, is de Assam theepot een echte klassieker. Bodum past het principe van de Franse koffiepers toe op het zetten van thee. Deze stijlvolle, bolronde theepot heeft een tijdloos bol uiterlijk. In het midden van de Assam theepot hangt een filter met pers. Je strooit hier losse thee in en giet er kokend water overheen. Laat het even trekken en druk de pers naar beneden. De thee wordt niet meer sterker, dus je kan het filter laten zitten en de thee inschenken. Op deze manier krijg je thee met maximaal aroma en smaak. De theepotten zijn gemaakt van glas, waardoor je kan zien of de thee al op de juiste sterkte is. Verder heeft Bodum voor bij de thee ook nog waterkokers, thermoskannen en warmhoudplaten voor de theepot.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top