Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Philips koffiemachine kopen


Black Friday 2017
officiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Philips dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Op zoek naar een Philips espressomachine? Wij hebben diverse modellen tegen scherpe prijzen in het assortiment! Zoek hier snel jouw Philips koffiezetapparaat uit.


Philips koffiezetapparaat

Bij Koffiediscounter.nl vind je diverse Philips koffiezetapparaten. Een Philips koffiezetapparaat is niet alleen gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook nog eens prachtig vormgegeven. Het technologiebedrijf Philips wil het leven van mensen verbeteren door middel van zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, verlichting en dus ook consumentenlevensstijl. De Philips koffiezetapparaten zijn stijlvol en de hoogwaardige technologie zorgt altijd voor verse, overheerlijke koffie.

Espressomachine

Een Philips espresso-apparaat vind je in verschillende soorten en maten. Zo vind je hier ook espressomachines van Philips. Hiermee zet jij heerlijke koffie van verse koffiebonen, maar kan je vaak ook nog steeds kiezen voor de filterkoffie. Doordat de koffie terplekke gemalen wordt met dit Philips koffiezetapparaat, weet je zeker dat de heerlijke aroma van jouw koffie doordringt in jouw smaakpapillen.

Philips filterkoffie

Drink jij het liefst nog gewoon filterkoffie? Dat kan! Wij hebben jouw nieuwe Philips koffiezetapparaat in het assortiment waarmee je met het grootste gemak filterkoffie zet. Bovendien hebben de koffiezetapparaten van Philips een modern design doordat ze afgewerkt zijn met RVS. In de thermoskan kun je je koffie lange tijd bewaren zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Philips Saeco: uitvinder van de volautomatische espressomachine (1985)

Het Philips Saeco koffiezetapparaat komt tot stand door innovatie en technologische hoogstandjes. Ook is Saeco de uitvinder van de volautomatische espressomachine. De verschillende volautomatische espressomachines van Saeco geven jou toegang tot de meest perfecte espresso, cappucino, latte macchiato en veel meer heerlijke soorten koffie.

Jouw Philips koffiezetapparaat bij Koffiediscounter.nl

Heb jij jouw keuze al helemaal gemaakt en weet je precies welk Philips koffiezetapparaat je wilt? Wanneer je deze bij Koffiediscounter.nl op een werkdag voor 21.00 uur aanschaft, staat jouw nieuwe Philips koffiezetapparaat de volgende dag al voor je deur! De bezorging is gratis en je hebt 14 dagen bedenktijd.

Showroom van Koffiediscounter.nl

Ben je er nog niet helemaal uit welk Philips koffiezetapparaat jij graag thuis wil hebben staan? Kom dan eens langs bij onze showroom in Naarden! Hier kan je alle Philips koffiezetapparaten uitproberen en de heerlijke koffie vergelijken. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van je keuze!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top