Jouw ervaring telt voor ons
9,2

DeLonghi koffiemachinesofficiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële DeLonghi dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties


Espressomachines, Nespresso apparaten en waterkokers. Je vindt ze allemaal in het ruime assortiment van DeLonghi.


DeLonghi

De’Longhi is een beroemd Italiaans familiebedrijf opgericht in 1902. Echt tot stand kwam het bedrijf pas in 1950. Het was toen een belangrijke producent van draagbare kachels en airco’s. Inmiddels heeft het bedrijf zich veel verder ontwikkeld. De’Longhi heeft nu huishoudelijke apparaten in bijna elke categorie. Voor bijna ieder huishoudelijk klusje is er wel een De’Longhi product. Het merk staat vooral bekend om haar espressomachines. Maar ook haar airco’s zijn nog steeds populair. De fantastische koffiemachines van De’Longhi vind je in ons assortiment!

De enige echte De’Longhi espressomachine

Met een De’Longhi espressoapparaat maak je met gemak de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato. Ze hebben ontzettend veel smaak dankzij de hogedrukpomp. Hierdoor komen alle aroma’s vrij en zo ontstaat er een heerlijk romige laag crème. De espressoapparaten zijn makkelijk in gebruik en erg snel. Bovendien hebben de apparaten ontzettend mooie designs. Bij de volautomatische espressomachines worden koffiebonen gebruikt die door het apparaat zelf vers worden gemalen. Dit draagt significant bij aan de smaak van jouw kopje koffie. De volautomatische espressomachines van De’Longhi hebben veel functies en verschillende instellingen, waardoor je gemakkelijk je favoriete bakje samenstelt. Je kunt bijvoorbeeld instellen hoe sterk de koffie is, hoe groot je kopje koffie is, welke temperatuur je je koffie wilt en daarnaast is de samenstelling van koffie en melk ook aan te passen.

De’Longhi Nespresso apparaat

De Nespresso apparaten zijn zeer makkelijk in gebruik, doordat deze met cups werkt. Maak met één druk op de knop een heerlijk kopje koffie met een vleugje verse melk. Zo maak je zelf heel gemakkelijk een lekkere espresso, cappuccino en lungo. Een De’Longhi Nespresso apparaat is een zeer innovatief apparaat en beschikt over diverse handige functies. Daarnaast zijn ze er in diverse modellen en beschikken ze allemaal over een zeer stijlvolle uitstraling. De De’Longhi Lattissima is perfect voor het maken van koffierecepten die goed combineren met de aroma’s van de Nespresso Grands Crus. De Lattissima Nespresso machines van De’Longhi schuimen het melk automatisch op. Met de Lattissima van De’Longhi maak je kopjes koffie van een uitgebreide hoeveelheid Nespresso Cups, waaronder: Ristretto, Roma, Livanto, Volluto, Vivalto en nog veel meer. Ook is de hoeveelheid melk of melkschuim in te stellen bij deze apparaten van De’Longhi.

De’Longhi waterkoker

Als je een uitstekend werkende waterkoker met een mooi design in de keuken wilt hebben, ga je voor een De’Longhi. De waterkokers van De’Longhi hebben unieke designs en zitten vol kwaliteit. Ze zijn afneembaar, ze hebben een driedelig veiligheidssysteem en antislipvoetjes.

Naast de fantastische koffiemachines, heeft De’Longhi ook handige onderhoudsaccessoires, zoals ontkalkingsmiddelen en schoonmaakmiddel.

DeLonghi: al meer dan 100 jaar Italiaanse koffie kwaliteit

Bij Koffiediscounter.nl zijn we al jarenlang de ontbetwiste DeLonghi koffiespecialist. Inmiddels hebben we dan ook al duizenden DeLonghi koffiemachines verkocht en vele tevreden klanten gecreëerd.

Piston machines of ESE-servings

Ervaar de luxe van de traditionele Italiaanse koffie met een pistonmachine of pompdruk espresso-apparaat van DeLonghi. Eenvoudig en snel je perfecte cappuccino, latte macchiato of espresso. Een pompdruk espresso apparaat van De’Longhi gebruikt zowel gemalen espressokoffie als ESE-servings voor optimaal gemak. Geniet van je persoonlijke koffie met de verschillende opties en creëer dagelijks je eigen koffiebeleving.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top