Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Magimixofficiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Magimix dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Magimix heeft diverse kleine elektrische huishoudapparaten voor de keuken in haar assortiment. Op Koffiediscounter.nl vind je het assortiment koffiezetapparaten van Magimix.


Magimix Nespresso machine

Maak kennis met de stijlvolle Nespresso machines van Magimix. Deze machines zijn zeer snel en eenvoudig te bedienen. Binnen een mum van tijd geniet je van de lekkerste zelfgemaakte espresso’s. Je kunt zelf bepalen hoe sterk je de koffie maakt en je bepaalt zelf van welke smaak en aroma je geniet. Nespresso heeft namelijk 21 exclusieve koffiemelanges. Met de Nespresso Magimix espressomachines krijg je het keer op keer weer voor elkaar om het perfecte kopje koffie te zetten. Dankzij de krachtige pomp van 19 bar krijgt de koffie een lekkere volle smaak. Hieronder een aantal machines van Nespresso Magimix:

Nespresso Magimix Inissia Black
Nespresso Magimix Gran Maestria Silver
Nespresso Magimix U & Milk

Magimix koffiezetapparaat

Naast de luxe Nespresso en espressomachines heeft Magimix ook automatische gewone koffiezetapparaten met permanente filters. Speciaal voor de echte liefhebbers van filterkoffie! De koffie komt bij deze apparaten terecht in een thermoskan waardoor je koffie extra lang warm blijft.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top