Jouw ervaring telt voor ons
9,1

Krupsofficiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Krups dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Krups en Nespresso koffie apparaten koop je bij Koffiediscounter.nl. Kleine, compacte Nespressomachines met een leuke vormgeving, maar ook kwaliteit volautomaten en Dolce Gusto apparaten. Je vindt bij ons een ruime collectie met de meest voordelige prijzen en ze worden snel geleverd.


Krups espressomachine

Varieer eindeloos met koffie dankzij de Krups espressomachine. Zo maak je heel gemakkelijk zelf een lekkere lungo, espresso of ristretto. Bovendien zijn de apparaten onwijs snel en eenvoudig te bedienen. De Krups EA8298 is een volautomatische espressomachine met een instelbare maalgraad. Zo kun je je espresso helemaal maken zoals jij hem lekker vindt. Bovendien heeft dit apparaat energielabel A en is dus ook energiezuinig!

Krups Nespresso machine

De Nespresso apparaten van Krups zijn compact, bieden goede kwaliteit en hebben een mooi design. Daarnaast geniet je dankzij de machines en de stabiele kwaliteit van de Nespresso cups van de lekkerste kopjes koffie. Je kunt zelf de hoeveelheid koffie instellen. Bovendien kun je kiezen uit de 23 exclusieve koffiemelanges van Nespresso.

De Nespresso Krups Pixie serie is een fraai voorbeeld van een luxe en zeer compacte Nespresso machine. Deze machine zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Krups Dolce Gusto

Een Krups Dolce Gusto is een automatisch systeem dat de koffie maakt zoals jij het wilt. Je kunt zelf de gewenste dosering bepalen. Je hoeft alleen maar een capsule in de machine te plaatsen en je kiest voor een warme of koude bereiding. Er zijn maar liefst twintig warme en koude koffievariaties verkrijgbaar. Een echt genotsmomentje beleef je met een kopje koffie van deze Dolce Gusto.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top