Jouw ervaring telt voor ons
9,1

JuraGeniet met een Jura koffiemachine ook thuis van de beste koffiekwaliteit en waan jezelf in een heuse Italiaanse koffiebar. In het assortiment van Koffiediscounter.nl vind je diverse soorten espressomachines van Jura. Voordelig geprijsd en makkelijk en snel in huis!


Jura

Het Zwitserse bedrijf Jura, dat stamt uit 1931, is in 1986 begonnen met de productie van espresso volautomaten. Sindsdien gebruikt het bedrijf haar kennis en ervaring om de beste Jura koffiemachine te bieden, niet alleen voor huishoudelijk gebruik maar ook voor de zakelijke markt en professionele omgeving.

Duurzaamheid en energiebesparing zijn ook belangrijke factoren voor Jura. De onderneming bouwt haar apparaten zo efficiënt mogelijk, zodat afval wordt vermeden. Het bedrijf zorgt er voor dat, wanneer je deze goed onderhoudt, je met een Jura koffiemachine jaren lang kan genieten van jouw favoriete kop koffie. Bovendien heeft Jura patent op de Zero-Energy Switch die stand-by energieverspilling voorkomt en wordt er al jaren met de Energie Spaar Modus gezorgd voor max. 40% energiebesparing.

Jura Koffiemachine

Ten eerste hebben de Jura espressomachines prachtige designs. Ze hebben een superluxe en moderne uitstraling. Daarnaast leveren zij de beste koffiekwaliteit. Ze werken snel en zijn eenvoudig te bedienen. Binnen enkele minuten heb je jouw favoriete espresso al in je handen! In ons assortiment vind je jouw fantastische, nieuwe Jura koffiemachine. Je vindt hier vooral volautomaten. Het Zwitserse merk beschouwt haar Jura koffiemachines als mooie, stijlvolle toevoeging aan je keuken waarmee je de meest heerlijke koffie zet. Naast het zetten van het beste kopje koffie, hecht Jura dus ook veel waarde aan de designfactor van haar volautomaten. Jura gebruikt zeer uitgebreide technologie om de koffie precies op jouw persoonlijke voorkeur te laten afstemmen. Het bedrijf streeft er met volledige toewijding naar dat de Jura koffiemachine jouw dát kopje koffie geeft waar jij intens van geniet.

Melkschuimers

De melkschuimers van Jura gaan net een stapje verder dan gewone melkschuimers. Je kunt onder andere koude, warme en hete melkschuim maken. Daarnaast kun je ook alleen het melk verwarmen en het niet opschuimen. Met het fijne melkschuim kun je heerlijke bijzondere kopjes koffie creëren. De Jura melkschuimer zorgt er, in combinatie met de Jura koffiemachine, voor dat je altijd kunt variëren met melk en koffie. Maak nu helemaal zelf een verrukkelijke frappé of een latte macchiato.

Om de fantastische apparaten van Jura te reinigen, heeft Jura ontkalkings- en reinigingssetjes in haar assortiment. Daarnaast vind je in het assortiment van Jura nog veel meer praktische accessoires!

Koffie van Jura bij Koffiediscounter.nl

Bestel jouw nieuwe Jura koffiemachine bij Koffiediscounter.nl op een werkdag voor 21.00 uur en heb hem morgen al in huis. De bezorging is dus razendsnel en ook nog eens gratis! Wil je eerst proeven? Kom dan vandaag nog langs bij ons in de showroom, waar onze medewerkers en specialisten je graag helpen bij jouw keuze voor de beste koffiemachine.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top