Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Siemens koffiemachineofficiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Siemens dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

In dit ruime assortiment van Siemens vind je de luxe koffiemachines. Bekijk eens onze Siemens espressomachines en koffiezetapparaten. Wij hebben een ruime voorraad, een snelle levering én goede prijzen. Kies hier je Siemens espressomachine uit.

Bekijk hieronder de live webinar terug over de Siemens EQ.3Siemens

Siemens is oorspronkelijk een Duits bedrijf, maar Siemens is sinds 1879 ook al in Nederland actief. Zij behoort tot de grootste onderneming op technologisch en elektronisch gebied in Nederland. Naast producten levert Siemens ook systemen, installaties en diensten. Siemens biedt haar klanten een grote mate van continuïteit en betrouwbaarheid. Daarnaast maakt Siemens het leven van de consument comfortabeler en efficiënter. Zij ontwikkelt innovatieve huishoudapparaten die perfect op elkaar afgestemd zijn. Deze producten hebben een ontzettend mooi design. Dit design is modern en tijdloos. Daarnaast zijn de apparaten gebruiksvriendelijk en energiezuinig.

Siemens espresso apparaat

De espressomachines van Siemens zijn volautomatisch en hebben veel mogelijkheden. In een handomdraai zet je een lekkere kop koffie of een espresso. En dankzij het stoompijpje kun je ook zelf een cappuccino en latte macchiato maken. Met de Siemens TE503209 RW kun je zelf verse koffie maken. De koffiebonen worden vers gemalen door keramisch maalwerk. Daarnaast beschikt deze espressomachine over een verwarmingssysteem dat zorgt voor een maximale aroma opname. Hierdoor heeft je koffie altijd de perfecte smaak en een constante temperatuur. Alle espressomachines van Siemens beschikken bovendien van een erg luxe en moderne uitstraling.

Siemens koffiezetapparaat

Met een koffiezetapparaat van Siemens zet je met gemak acht tot twaalf kopjes koffie. Ze zijn ruim en erg functioneel. Je kunt zelf de optimale temperatuur instellen tijdens het zetten en het warm houden van de koffie. Daarnaast kun je dankzij de timer, met geheugenfunctie en klok, zien wanneer je koffie klaar is. De Siemens TC86504 zorgt ervoor dat het aroma van de koffie optimaal is. En dankzij het sensorgestuurde verwarmingselement heeft de koffie ook de juiste temperatuur.

Siemens accessoires

Wil jij zo lang mogelijk gebruikmaken van je nieuwe espressomachine? Siemens heeft een speciaal onderhoudsset. Hier kun je je espressomachine mee reinigen en ontkalken. Met het juiste onderhoud, gaat een Siemens espresso apparaat jaren mee! Ook een Siemens waterfilter kan zorgen voor een langere levensduur van jouw Siemens apparaat.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...