Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Illy Nespresso- en espresso apparaten, koffiebonen, cups en gemalen koffie.


illy

officiele dealer

Koffiediscounter.nl is een officiële Illy dealer:
Altijd Nederlandse modellen | Uitstekende service / garantie | Deelname leveranciersacties

Bij Koffiediscounter.nl vind je diverse Illy producten zoals Nespresso- en espresso-apparaten, maar ook Illy koffiebonen en gemalen koffie. Illy fans kunnen hun hart ophalen met het Illy assortiment van Koffiediscounter.nl


Het bedrijf

Illy werd in 1333 opgericht door Francesco Illy. Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door alweer de derde generatie van deze familie. Zij zetten het werk voort waar hun familie mee begonnen is en zijn verantwoordelijk voor de relatie met de koffietelers.

Hoge kwaliteit

Illy is op maar liefst vijf continenten geliefd vanwege de hoge kwaliteit en fluweelzachte smaak van de koffie. De perfecte melange van de Illy koffie bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen en iedere dag genieten miljoenen mensen van overheerlijke Illy koffie. De lat ligt dus hoog! Niet alleen thuis drinkt men Illy koffie. Ook op het werk, in hotels, restaurants en cafés geniet men volop van Illy koffie.

Thuis genieten van Illy koffie?

Ook jij kunt thuis genieten van overheerlijke Illy koffie. Bij Koffiediscounter vind je namelijk diverse Illy espresso- en nespressomachines. Ook hebben wij koffiebonen en gemalen Illy koffie in het assortiment.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top