Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 juli 2014

Één kilo koffiebonen gratis bij aankoop van een Siemens EQ volautomaat

Wanneer je een Siemens EQ volautomaat koopt, krijgt je er een kilo gratis koffiebonen bij. Zo geniet je direct van een heerlijke espresso of cappuccino. Natuurlijk heeft een Siemens volautomaat genoeg voordelen en pluspunten om zo tot aankoop over te gaan, maar een extraatje is natuurlijk nooit weg.

Siemens EQ

Siemens weet dat koffie in eerste instantie lekker moet zijn. Dankzij slimme innovatief zorgt Siemens al meer dan 100 jaar voor het volmaakte kopje koffie. De Siemens EQ serie biedt de perfecte combinatie van goede koffie en gebruikersgemak. Maximaal genieten en een nieuwe smaakbeleving ontdekken.

One Touch

Zet met slechts één druk op de knop je favoriete koffiespecialiteit. Ga je voor een espresso, cappuccino of latte macchiato?

Één kilo gratis koffiebonen

Bij aankoop van een Siemens EQ volautomaat krijg je nu één kilo koffiebonen. De actie is geldig van 15 juni t/m 31 december 2014. Je ontvangt een kilo Velours Noir koffiebonen na registratie. Registreren kan hier. (ACTIE VERLOPEN!)

Actiemodellen:

De onderstaande espressomachines van Siemens doen mee aan de actie:

Siemens EQ5 serie: Geniet ongecompliceerd van de lekkerste espresso’s en latte macchiato’s. Met één druk op de knop heb je een koffiespecialiteit met melk. :

Siemens EQ7 serie: Creëer thuis het volmaakte koffiemoment: een kopje zwart goud. Met de EQ7 maak je een espresso waar een barista trots op is.

Siemens EQ8 serie: Geniet op elk moment van de dag van de heerlijkste koffiespecialiteiten. Met de geheugen functie stel je per persoon je favo drankje in. Geen gedoe, maar direct genieten.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top