Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 oktober 2012

AD’s jaarlijkse koffietest

Het is weer tijd voor de jaarlijkse koffietest van het AD. Menig koffiezaakjes worden afgestruind op zoek naar de beste en lekkerste koffie van Nederland.

De koffietest brengt heel wat teweeg

En nog voordat de AD hun jaarlijkse koffietest had gepubliceerd besloten een aantal bedrijven al wat drastische veranderingen toe te passen. Zo gaat de Kiosk (bekend van menig NS station) op 36 stations de koffieapparatuur vervangen, bedrijven sturen personeel op extra koffie training en er wordt zelfs gratis koffie weggegeven!

De koffietest van het AD

Dat Nederland een echt koffieland is, is geen verrassing. Ondanks dat de Nederlander zo’n 3,3 koppen koffie per dag drinkt, wil dit niet zeggen dat de koffie ook altijd smaakt. Voor de AD koffietest werden er 102 locaties bezocht. Wat blijkt, van de 102 adressen scoren er ‘slechts’ 62 bedrijven een voldoende. 40 Koffietenten kregen een onvoldoende voor hun koffie, cappuccino of espresso.

De winnaar:

De grote winnaar dit jaar is La Mano Maestra in Den Haag van eigenaar Alfred Mojito de Koe. In dit bedrijf werken ze met koffiebonen van de branderij The Golden Coffeebox uit Baarn en dat levert ze een 10 op! De nummer twee met een 10- is Crusio in Bergen op Zoom en de nummer drie met een 9,5 is Bagels en Beans in ’s Hertogenbosch!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top