Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 september 2013

Bij aanschaf van een Siemens EQ.5 of EQ.7 machine tot wel 100 euro retour

Koop in de actieperiode een actiemodel uit de Siemens EQ.5, EQ.7 of EQ.8 en je ontvangt geld retour!

Siemens EQ.5, EQ.7 en EQ.8 serie

Geniet van de lekkerste cappuccino, een ongecompliceerde espresso of een hippe latte macchiato bij je thuis. Met de Siemens EQ. Series bereid je de meest lekkere koffiedranken in je eigen keuken. Je hebt geen barista meer nodig! Met slechts één druk op de knop geniet je van een koffiedrank met melk. Je hoeft niet eens je kopje hiervoor de verplaatsen. Geniet van de perfecte crèmelaag en drink koffie zo sterk als dat je zelf wilt. Zelfs een dubbelsterke koffie behoort tot de mogelijkheden.

Zelfs het schoonmaken gaat eenvoudig. De EQ.5, EQ.7 en EQ.8 serie hebben een automatisch reinigingsprogramma. Hiermee reinigt de koffiemachine zichzelf na elke kop koffie. Een druk op de knop is voldoende.

Klinkt goed? Vast wel. En om het extra voordelig te maken krijg je bij de EQ.5 serie nu 30 euro retour en bij een machine uit de EQ.7 of EQ.8 serie maar liefst 100 euro retour!

100 euro retour op EQ.7 serie

Siemens TE716211RW
Siemens TE716219RW

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 september t/m 31 december 2013. Heb je een actieproduct gekocht, registreer je dan hier om geld terug te krijgen. Benieuwd naar de actievoorwaarden? Die vind je hier!

*Op de Siemens TE501203RW en TE503201 zit geen cashback actie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top