Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 november 2014

Bijzonder verwenpakket cadeau bij aanschaf nieuwe De’Longhi machine

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

Koop een nieuwe De’Longhi volautomaat en krijg een verwenpakket cadeau waarmee je meteen aan de slag kan! Er worden twee verschillende verwenpakketten weggeven waar waaronder illy espressobonen zitten. Deze actie is geldig t/m 31 december 2014 dus wees er snel bij!

De volautomatische espressomachines van De’Longhi

Met de volautomatische espressomachines van De’Longhi zet jij met één druk op de knop espresso, cappuccino, caffè latte of een latte macchiato. Ze zijn voorzien van een duurzame conische metalen koffiemolen en zijn gemakkelijk te reinigen dankzij het eenvoudig onderhoud. De machines hebben namelijk een automatische spoeling en ontkalkingsprogramma. De zetgroep is daarnaast ook eenvoudig te onderhouden, omdat je deze gemakkelijk uit de volautomaat kan verwijderen. Het gepatenteerde melkreservoir is makkelijk te reinigen en te plaatsen, zodat jij snel geniet van een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Actievoorwaarden

Bij aankoop van een nieuwe De’Longhi machine in de periode van 1 november t/m 31 december 2014 krijg jij een verwenpakket cadeau. Ga naar de website van DeLonghi en vul het registratieformulier in. Bewaar de originele EAN-code uit de blauwe verpakking en een kopie van het aankoopbewijs goed, want deze moet je meesturen naar het adres dat vermeld staat in de bevestigingsmail. Je kan je registeren via de website binnen 2 weken na jouw aankoop.

Er zijn twee pakketten die weggegeven worden. Bij het eerste pakket krijg je twee blikken illy espressobonen en twee illy cappuccino kopjes en bij het tweede pakket krijg je vier illy limited edition cappuccino kopjes uit de ‘illy art collection’ en één blik illy espressobonen.

Verwenpakket 1:
    ECAM 22.110 Magnifica
    ECAM 22.110 SB Magnifica
    Autentica ETAM 29510B
    Autentica ETAM 29510B

Verwenpakket 2:
    ECAM 22320SB MagnificaS
    ECAM23460S
    ECAM23460B
    ECAM 25462S
    Eletta Plus
    Eletta Cappuccino 44660B
    Eletta Cappuccino Top 45760W
    ECAM28465M PrimaDonna S De Luxe
    Prima Donna XS
    Autentica ETAM 29620SB
    Autentica ETAM 29660SB

LET OP: Deze actie is geldig vanaf zaterdag 1 november 2014!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top