Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 januari 2011

Bosch lanceert Espresso Service Pagina!

Vanaf vandaag kunt u voor onderhoudstips en hulp bij het oplossen van problemen met uw Bosch espresso volautomaat terecht op de nieuwe Espresso Service Pagina van Bosch! Op deze manier wilt Bosch u ondersteunen in het gebruik van uw espresso apparaat en u zoveel- en zo lang mogelijk plezier laten beleven aan uw espresso machine.

Gebruik van de Espresso Service Pagina


In 3 stappen een antwoord op uw vraag!

Stap 1: kies uw apparaat
Uit de carousel van apparaten kunt u eenvoudig uw espresso apparaat kiezen op 'uiterlijk' of via het invulveld op artikelnummer

Stap 2: stel uw vraag
Type een steekwoord in het invulveld of kies voor 1 van de 4 categorieën (smaak & uiterlijk, meldingen van de machine, reiniging & onderhoud of overig)

Stap 3: vind het antwoord
De vragen & antwoorden die Bosch op dit moment heeft verzameld bij het gekozen type volautomaat worden zichtbaar op basis van het trefwoord/de gekozen categorie

Service van Bosch

Untitled 1 Untitled 1

De Espresso Service Pagina zal in de loop van de tijd regelmatig ge�pdate worden. Het assortiment zal worden uitgebreid en er zullen steeds weer vragen en antwoorden toegevoegd worden. Op deze manier staat Bosch voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van actuele problemen en u te helpen alles uit uw Espresso automaat te halen!


Bekijk hier de Espresso Service Internet Pagina van Bosch! (VERLOPEN)

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top