Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 december 2015

Cashback op Saeco Moltio modellen!

Wil jij iedere moment van de perfecte koffiesmaak genieten? Dat kan! Met de Saeco Moltio modellen zet jij ieder moment van de dag met slechts één druk op de knop jouw favoriete koffie. Jij krijgt nu tot € 75,- cashback op deze Saeco koffiemachines. Geldig t/m 31 januari 2016, dus wees er snel bij!

Saeco Moltio

Ja, de Moltio. Een uniek meesterwerk voor een aangepaste smaakervaring. Hoe? Dit heeft deze koffiemachine te danken aan de exclusieve bonenwisselaar die in een handomdraai keer op keer jou op de koffietraktatie trakteert waar jij op dat moment zin in hebt. Jij krijgt nu tijdelijk € 50,- of € 75,- cashback op deze modellen.

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 21 december 2015 t/m 31 januari 2016 en is geldig op de volgende Saeco Moltio koffiemachines:

€ 50,- cashback
HD8769/01

€ 75,- cashback
HD8869/11

Als je één van bovenstaande producten hebt aangeschaft, kan je je op de actiewebsite van Philips inschrijven voor de cashbackactie. Voor jouw gegevens in en houd de streepjescode en aankoopbewijs bij de hand. Philips streeft ernaar de betaling binnen 8 weken na goedkeuring van jouw documenten te voldoen. Lees de algemene voorwaarden nog eens terug op de actiewebsite van Philips.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top